Merhaba arkadaşlar Iphone cihazımda ki stabilite sorunları nedeni ile sıfırlamaya karar vermiştim ituneste geri yükle yaptım indirdi ve kurulma geçti telefon açıktı kapandı telefon ekranda itunes logosu çıktı ve usb işareti ok var ilerlemiyor kurulum itunes ıphone bekleniyor yazıyor usb kabloyu ççıkarıp takıyorum yine de görmedi home ve kapatma tuşuna aynı anda basıp sonra kapatma tuşundan elimi çekiyorum yine fayda etmiyor o ekran geliyor kalıyor itunesde de hareketlilik olmuyor ne yapmam lazım ?
çözüm bilen varsa lütfen yardım up up :'(
Telefonu bağladığımda ses geliyor ama ituneste kurtarma yazısı gelmiyor lütfen yardım arkadaşlar
Merhaba ;
Öncelikle bilgisayardaki Apple ile alakalı tüm yazılımları kaldır. Bunu denetim masasından değilde yardımcı bir program ile yapmanı öneririm (Ör: revo uninstaller v.b.) Sonra son sürüm itunes ile temiz bir kurulum gerçekleştirin. Ardından cihazı DFU mod a alıp cihazı görüp görmediğini deneyin. Eğer görüyor ise en son ios yazılımının ipsw dosyasını indirerek kurulumu o şekilde deneyin.
Önemli olan şu itunes ile alakalı hiç bir yazılım PC de kalmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: HoLoCausTR
Merhaba ;
Öncelikle bilgisayardaki Apple ile alakalı tüm yazılımları kaldır. Bunu denetim masasından değilde yardımcı bir program ile yapmanı öneririm (Ör: revo uninstaller v.b.) Sonra son sürüm itunes ile temiz bir kurulum gerçekleştirin. Ardından cihazı DFU mod a alıp cihazı görüp görmediğini deneyin. Eğer görüyor ise en son ios yazılımının ipsw dosyasını indirerek kurulumu o şekilde deneyin.
Önemli olan şu itunes ile alakalı hiç bir yazılım PC de kalmasın.
başka bir pc de denedim eski itunes vardı onda gördü hemen kurtar dedim ama bu kez 2003 hatası verdi kendi pcm temiz burada yine denedim görmedi sanırım son sürüm olduğu için eski sürümü nasıl yükleyebilirim yüklersem olur mu ?
Dostum dediklerimi yaptın mı ? Eğer yaparsan büyük ihtimal ile cihazını Itunes görece
quote:
Orijinalden alıntı: HoLoCausTR
Dostum dediklerimi yaptın mı ? Eğer yaparsan büyük ihtimal ile cihazını Itunes görece
hocam yaptım yaptım ama yine görmedi eğer vaktiniz varsa çok özür dileyerek lütfen team ile yardımcı olabilirmisiniz ?