Şimdi Ara

iTunes Satın Alma Geçmişi | Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tam tarihini hatırlamıyorum ama yaklaşık 1.5 sene önce kadar iTunes 'tan 2 tane zil sesi satın almıştım. Şuan da aklıma gelince satın alma geçmişine girip indireyim dedim fakat gözükmüyor. Aynı hesap ile iDiziFilm ve Whatsapp uygulamalarını da satın almıştım, bunlar AppStore 'da gözüküyor ve indirdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 3 Mayıs 2014; 0:31:57 >

• hayrına up
  • idizifilm appstoreden kaldırırldı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

idizifilm appstoreden kaldırırldı diye biliyorum.

Kaldırıldı zaten. Satın alma geçmişimden indirdim, iCloud 'da kayıtlı olan uygulamalarımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymph()maniac

quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

idizifilm appstoreden kaldırırldı diye biliyorum.

Kaldırıldı zaten. Satın alma geçmişimden indirdim, iCloud 'da kayıtlı olan uygulamalarımdan.

Ha pardon ben yanlis anlamisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu günceldir, hala sorumun cevabını bulamadım. Biraz araştırdım nette fakat kayda değer bir şey yok.
  • Hocam itunestan hesabınızı görüntüleyip gizli satın alınanları göster diye bir yer olması lazım orayı da bir deneyin belki orda bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proxy satın alma için tavsiye?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdigursoyyy

Hocam itunestan hesabınızı görüntüleyip gizli satın alınanları göster diye bir yer olması lazım orayı da bir deneyin belki orda bulursunuz.

Tamam hocam orayıda deniyeceğim, teşekkür ediyorum. Fakat şimdi araştırırken buldum resmi Apple sayfasında yazana göre zil sesleri bulut tabanlı iTunes 'dan indiremezsiniz, bilgisayarınıza veya Mac 'e yedeği kayıtlı olması gerek yazıyor.

http://support.apple.com/kb/HT2519?viewlocale=tr_TR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.