Şimdi Ara

iTunes müzik atma sorunu , format sonrası , (elle yönetme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , ben önceden iTunes ile müziklerimi kolayca iPhone'numa atabiliyordum orada müzikleri ve videoları elle yönet tikini işaretliyordum sonra sürükle bırak tekniği ile kolayca iPhone'numa yükleye biliyordum burada sorun yok.
    Bu anlattığımı format atmadan önce yapabiliyordum bugün neyse işte arkadaşlar , bilgisayarıma format attım , sonra tekrar iTunes i indirip kurum iphone nu mu bağlamadan önce tercihlerden , otomatik eşzamanlama yapmasını engelledim yani otomatik eşzamanlama yapmasın diye sonra bilgisayarımda şarkı indirmiştim onları yükleyecektim , neyse işte iphone u , bilgisayara bağladım ve itunes i açtım , işte sorun burada ,
    arkadaşlar yine aynı şeyi yapmak istedim müzikleri ve videoları elle yönet tikini işaretleyecektim , ama olmadı hata verdi yani onu işaretlersem iphone'numdaki tüm şarkıları silecekmiş , bende şuan müzik yükleyemedim , hepsini silmesin diye , şimdi arkadaşlar ben ne yapacağım nasıl içindeki şarkılar silinmeden , yeni şarkıları yükleyebilirim sürükle bırak tekniği ile , ne yapacağım ,

arkadaşlar birde itools diye bir program varmış bu program nasıl veya benzeri programlar , bunla içindeki şarkıları export etsem yani dışarı aktarsam sonra itunes tekrar elle yöneti seçip itunes şarkıları sildikten sonra tekrar elle yüklesem nasıl olur , bu itools ile de aklımda bir soru var , şimdi arkadaşlar bendeki şarkıların hepsi yüksek kaliteli şarkılar 320kbps , ben itools ile şarkılarımı export ederken i tools export sırasında şarkıların kalitesini , bit hızını ses kalitesini düşürür mü , düşürüyor mu bunu merak ediyorum ?

• Up arkadaslar yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.