Şimdi Ara

itunes'ın silidiği uygulamalar nasıl geri yüklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. dün 8.1 i güncelemek istedim pc'den itunes'a bağlayıp.güncellemeyi indirdi itunes sonra. 610mb yer istedi benden güncellemek için bende kısa süreliğine twitter ve vine'ı sildim sonra güncellemeyi başlattım.uygulamarı ve telefonu yedekleyeceğini ve uygulamaların silineceğini sonra yeniden yüklneceğini söyledi.riske girmedim iptal ettim. sonra güncelle dedim tekrar aynı şeyi söylemedi.

ve güncellemeyi başlattı telefon kapandı bi sure sonra yüklemede hata oluştu yeniden yükle dedim yeniden yükledi bir baktım telefon sıfırdan başladı kanım dondu ağlayacaktım resmen.neyse sonra icloud dan mı yoksa itunestan mı geri yüklemek istiyorsun diye sordu. bende itunes dedim. ama sadece resimler ve numaralar kalmış müziklerim bütün uygulamalarım silinmiş müzik indirme programlarım dahi o şekilde açıldı. ben nasıl bu uygulamaları geri yüklerim nolur yardım edin.çoğu appstore dan kaldırılmış zaten. iphonu bul'u kapat falan dedi bir ara geri yükleme için kapadım. şuan resimleri pcye atıyorum nolur ne olmaz diye ne olur yardımcı olun :(((((

• yok mu yardım edecek itunes'ın sildiği uygulamaları geri yüklemem lazım :(
  • blackeaglee7 B kullanıcısına yanıt
    Eğer icloud'a yedekleme aldıysan, Ayarlar-Genel-Sıfırla-Tüm içerikleri ve Ayarları sil'e dokun cihazın sıfırlansın. açıldıktan sonra icloud'dan yedeğini geri yükle, tüm ayarların programların geri gelir merak etme.

eğer icloud'a yedek aldıysan ama
  • ya işte ben bunu düşünerek yükle demedim yani sadece güncelle dedim itunes almış yedekleme bi kısmını diğerleri yok. şimdi bu dediğin işlemi yaparsam olmadı diyelim şuanki haline en azından tekrar getirebilirim değil mi?
    evet, çünkü en kötü ihtimalle ituneste şuanki halinin yedeği var.
  • yapmamış sanırım yedeklemeyi yok görünmüyor icloud yedeklemesi.ya ben böyle bir gerizekalılık görmedim iptal ettiğim bir şeyi nasıl kalkıp yapıyor kafasına göre anlamıyorum.yedeklemeyi bile tam yapmamış koskoca itunes gelde çıldırma şu mal telefona verdiğim paraya acıyorum resmen rezillik hale bak ya.bişey dicem daha demin açtım bi an itunes ı en aşağıda dolu göründü telefon bir an uygulamalar falan yer kaplıyordu yanı renkler doluyodu eş zamanla diyince kayboldular.acaba itunes yaptıda başka bir uygulama kısmına kaydetti ben mi bulamıyorum?
    öyle bişey yapmaz, yani uygulamaları farklı yere kaydetmez. Eğer herşeyi doğru yaptıysan hiçbir sorun çıkmaması gerekirdi. Ya yedeklemeyi hatalı yada eksik yaptınız ya icloud yedeğiniz yok yada başka bir sorun var. Bu arada itunesde uygulamalarınız yedekli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte problem orada. ben yedeklemesi için hiçç birşey demedim çünkü silme talebi geldiğind eiptal ettim güncellemeyi tekrar yaptırdım o zaman silme talebi gelmedi.sonradan baktım silmiş ve bide yedeklemiş kendiliğinden ben komut vermedim.ama sadece bunlar var. şuan iki tane yedekleme görünyor sanırım ilk yedeklemeyi yaptım sabah itunestan 25 dk falan sürdü şimdi sıfırladım tekrar yapayım dedim 2 tane var diğerini yaptı sanırım bu 1saat sürüyor acaba bu mu hepsinin içinde olduğu?
  • yüklendi şuanda ama aynı durum. fakat itunes ta telefonda 48 uygulama müzikler diğer dosyalar görünüyor. yedeklemediyse nasıl burda peki vereyim resmi bakın bir zahmet

http://imgim.com/8237incie1920456.jpg
    Güncellemeye başlamadan önce iTunes'a yedekleme komutu vermemiş olsanız bile kendisi yedeklemiş olmalı. Boyutu büyük olan yedek muhtemelen yüklenmesini istediğiniz yedektir. iTools ile kontrol edin isterseniz. Bu programla isterseniz yedeğin içeriğini bile görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.