Şimdi Ara

iTunes ile sync

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iPhone mi pc ye bağladım iTunes programı otomatik açıldı, buraya kadar problem yok..Sync edeceğim fakat pc yi yeni formatladığım için itunes de kayıtlı olan bilgiler gitti ve iphone de ki bilgilerimi itunes e direk silmeden atmak istiyorum fakat olmuyor.Erase sync diyor ve silmek için uyarı veriyor.

Silmeden sync ile iTunes e aktarım yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim... ??

• ayni dert benim basimd aformattan sonra iphonedaki onca muzik silinecekmi ? cvp bulursan bana da soyle lutfen ok...

adresime mail atarsan daha kiymetli olur aslinda
  • iphnedan yeni bilgisayar ve itunes la muzik ve videolarimi gecirebilmenin bi yolu yokmu... yada programa falan...
  • Restore öncesi tüm bilgilerinizi vs Bilgisayarınıza aktarınız.Bu bilgi vs daha sonra Telefonunuza atabilirsiniz.Bunun için ilaki iTunes programı kullanmak şart değildir.İmzamdaki 1. sayfayı inceleme imkanınız varsa,size çok faydalı olacağı kanısındayım. Çok çeşitli yedek alma ve atma imkanları var.iTunes'a takılıp kalmayınız.
    Kolay gelsin.
  • BirKaç Program var
    Google'da
    "iPod to Pc"
    "Copy iPod Media to PC" Gibi Arat
    BirÇok Program var
    Yanlış Hatırlamıyorsam SyncPod gibi bişiy var.100Müzik Bedava ilk 100'ü Kopyala Kapat aç Programı Sonra Bi 100 Daha Fakat ArtWork'lerin Bazıları Geliyor Bazıları Gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.