Şimdi Ara

(ITUNES EKLENDİ! 2019'a KADAR DEVAM) BonusGenç 'Steam ve iTunes harcamalarından 15 TL bonus kazan!' Kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
26.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bonus yatmamıştı aradam kayıt açtılar ertesi gün 20 tl bonus kartıma yatırdılar.
  • şu an kesin devam ediyor mu uygulama, deneyen var mı?
  • Ağustos ayı içinde devam ediyor mu kampanya bilgisi olan var mı
  • Ağustosta'da devam ediyor ama artık 20 tl değil 15 tl ye düşürmüşler.
  • https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/steamden-20-tl-bonus-firsati

burda başlıkta 15 tl diyo yazılarda yine 20 tl diyo 31 aralığa kadar da devam edecek galiba
  • Kampanyanın ağustos ayında devam ettiğine emin misiniz? Sitede kampanyayı güncellemiyor garanti nedense.
  • Kampanya 31 Aralığa kadar devam ediyor. Her ay birkez faydalanabiliyoruz. Kampanya aktif arkadaşlar. Müşteri hizmetleriyle görüştüm. O bannerda yazan 15 tl yazısı için de düzeltme yapmaları için kayıt oluşturmasını istedim. Pek kaale almadı ama hayırlısı
  • şimdi 20 mi 15 mi?
  • Temmuz ayının bonusu yatmış

Bir şey sormak istiyorum bonus için kullanma zaman sınırı var mı geçen ay 16 temmuz gibi bişey yazıyodu bu ayla ilgili birşey yok bilen bir arkadaşımız yanıtlarsa sevinirim...
  • Artık 15 TL olmuş bonus. 5 TL bonusun hesabını da yaptın ya garanti.
  • oha 20 bonus veriyorken harcamayı öyle yaptım 15 bonus bugün açıklandı galiba..ay başında 20 bonustu
  • Önümüzdeki aydan itibaren 15 TL'ye düşebilirmiş bu ay da 15 mi bilen yok. Mış mış mış da falan yaptı müşteri hizmetleri.
  • Bugün normalde bonus kullanılabilen bir markete harcayacktım bonusu ama yüklenen 20 tl yi göstermedi(önceden olan 2tl yi gösterdi sadece) her yerde harcayamıyor muyuz bu bonusları bilen var mı bonusum da internette gözüküyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFT_37 -- 9 Ağustos 2015; 23:37:26 >
  • katılım için ne yapmak lazım ?
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Bonus Genç kartınızla Steam'den alışveriş yapmanız yeterli. Sms falan atılmıyor katılım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Bonus Genç kartınızla Steam'den alışveriş yapmanız yeterli. Sms falan atılmıyor katılım için.

teşekkür ederim
  • 20TL bonus yattı.
  • cüzdana 15 tl nasıl yüklicem acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

cüzdana 15 tl nasıl yüklicem acaba ?

10 ya da 20 TL yüklenir. 15 Steam izin vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooPoo -- 13 Ağustos 2015; 17:08:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.