Bildirim
iTunes donuyor! 'Yanıt vermiyor' hatası!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İpad'in ios sürümü çok mu eski ?
Veya itunes mu çok eski ?
Tuş kilidi açıkken bağlıyorsun demi ? Bazen sorun çıkarabiliyor kilitliyken bağlamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 6 Eylül 2014; 17:54:19 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
Tuş kilidi açıkken bağlıyorsun demi ? Bazen sorun çıkarabiliyor kilitliyken bağlamak
Yok tuş kilidi açıkken bağlanıyorum ama bir anda kitleniyor program. Ama tablet değil de telefonu taktığım zaman takır takır çalışıyor.
iPad sürümü 7.1.2
iTunes sürümü 11.1.4.62 -
quote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan
quote:
Yok tuş kilidi açıkken bağlanıyorum ama bir anda kitleniyor program. Ama tablet değil de telefonu taktığım zaman takır takır çalışıyor.
iPad sürümü 7.1.2
iTunes sürümü 11.1.4.62
Bilgisayardan ipad'in sürücüsünü kaldırman işe yarabilir, sürücü kaldırma diye aratırsan bulursun birşeyler, ipad'in surucusunu kaldır ve yeniden tanımlamasını sağla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
iPad sürümü 7.1.2
iTunes sürümü 11.1.4.62
Bilgisayardan ipad'in sürücüsünü kaldırman işe yarabilir, sürücü kaldırma diye aratırsan bulursun birşeyler, ipad'in surucusunu kaldır ve yeniden tanımlamasını sağla
iPad sürücüsünü araştırdım da bir şey bulamadım. Ne oluyor ki o?
Bu arada iTunes'u sildim tekrar yükledim bir şey değişmedi. Kendi bilgisayarım dışında 2 bilgisayarda daha denedim yine bir şey değişmedi. Farklı kablolarla denedim yine bir şey değişmedi. Yani sorun %90 tablette.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
iPad sürümü 7.1.2
iTunes sürümü 11.1.4.62
iPad sürücüsünü araştırdım da bir şey bulamadım. Ne oluyor ki o?
Bu arada iTunes'u sildim tekrar yükledim bir şey değişmedi. Kendi bilgisayarım dışında 2 bilgisayarda daha denedim yine bir şey değişmedi. Farklı kablolarla denedim yine bir şey değişmedi. Yani sorun %90 tablette.
Tabletin sadece ayarlarını sıfırlamayı denermisiniz olmadı komple sıfırlarsınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X