Şimdi Ara

iTunes'den parayla aldığım yazılımlar silindi.. Nereden geri alacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone 3GS 16GB cihazımı aldıktan sonra, iTunes'den 2 adet yazılımı parayla satın aldım.. Herşey yolunda iken iPhone'nun bağlı ve senkronize olduğu bilgisayarım çöktü ve format yedi... iTunes ve tüm içerik silindi tabiii. Sonra iPhone'nu 4.0 a yükselttim.. Şimdi para ile aldığım tüm yazılımları kaybettim. Nasıl geri yükleyeceğim veya ne yapmam gerekiyor.. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
    Sevgiyle kalın..

• İlk seferindeki gibi kurarsanız sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Ya da yedek aldiysanız versiyon yükseltmeden önce onu kullanabilirsiniz
  • Uygulamaları App Store'dan tekrar indirmeye calistiginizda, hesabınızdan ücret alınmadan inecektir.
  • aklıma şöyle birşey geliyor o zaman.sokakta program yükleyen adamlar (dükkanlarda) her programı kendi iphone larına indirseler sonra bu programları kapı müşterilerine 10 ar tl den yükleseler buna bir engellemesi yokmu itunes in.o zaman jailbreak yapmaya gerek olmaz gibi geliyor bana.
  • İndirme sayisi sinirli diye biliyorum,2 veya 3 du galiba
  • Free download olanlarla idare etmeye çalış arkadaşım ios 4 için jailbreak sprint çıkasıya kadar ...
  • Ancak belli sayida farkli telefona indirme yapilabiliyor. Yok yani oyle biri alsin herkes yuklesin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Uygulamaları App Store'dan tekrar indirmeye calistiginizda, hesabınızdan ücret alınmadan inecektir.

bunu sölediğin çok iyi oldu ben de tekrar para öderim diye düğmeye basamıyordum 3gdeki 10-12 paralı programı 3gse aktardım, çok teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 22 Temmuz 2010; 17:57:24 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim...
    İlk iAppStore kazığını yedim ... Bunlar soyguncu gerçekten...Ben telefonu kırmaya (jeil) karşıydım ama ARTIK DEĞİLİM... İlk fırsatta yapacağım..

Başıma gelenler şöyle...
    Parayla satın aldığım programların biri OKEY di 1.99 dolar, diğeri de MusicStudio diye bir yazılım.. Fiyatı 14.99 dolar..
    Önce OKEY oyununu buldum... Satın alma işlemini başlattım.. Apple bana "bu yazılımı daha önce satın almışsınız zaten, bedava indirebilirsiniz" dedi.. Çok mutlu oldum.. Helal olsun adamlar ne güzel yapmışlar dedim. Yazılımı bedava indirip kurdum.. Buraya kadar süper...
    Sonra MusicStudio yazılımını buldum tekrar.. İndir dedim... Nasılsa daha önce satın aldığım için bedava vereceklerdi bana yazılımımı... Ama öyle olmadı.. Yazılımda radikal güncellemeler olduğu için yazılımı bana sıfırdan birdaha sattı... Hemde sormadan...

Böylece; ilk kazığımı yemiş oldum.....
    Herkeze bilgi olsun...

Sevgiyle kalın..

• hadi ya, sormadan satmaları kötü olmuş. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLKERİN GÜNLÜĞÜ

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim...
    İlk iAppStore kazığını yedim ... Bunlar soyguncu gerçekten...Ben telefonu kırmaya (jeil) karşıydım ama ARTIK DEĞİLİM... İlk fırsatta yapacağım..

Başıma gelenler şöyle...
    Parayla satın aldığım programların biri OKEY di 1.99 dolar, diğeri de MusicStudio diye bir yazılım.. Fiyatı 14.99 dolar..
    Önce OKEY oyununu buldum... Satın alma işlemini başlattım.. Apple bana "bu yazılımı daha önce satın almışsınız zaten, bedava indirebilirsiniz" dedi.. Çok mutlu oldum.. Helal olsun adamlar ne güzel yapmışlar dedim. Yazılımı bedava indirip kurdum.. Buraya kadar süper...
    Sonra MusicStudio yazılımını buldum tekrar.. İndir dedim... Nasılsa daha önce satın aldığım için bedava vereceklerdi bana yazılımımı... Ama öyle olmadı.. Yazılımda radikal güncellemeler olduğu için yazılımı bana sıfırdan birdaha sattı... Hemde sormadan...

Böylece; ilk kazığımı yemiş oldum.....
    Herkeze bilgi olsun...

Sevgiyle kalın..

MusicStudio yı alırken böyle bi uyarı gelmemiş anladığım kadarıyla yani ortada kazıklama yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.