Arkadaşlar eski version itunes da yanlış hatırlamıyorsam power search diye bir kısım vardı bu kısım sayesinde istediğimiz kategoriyi seçerdik sadece free olanları bul diye bir kutucuğa tik işareti yapardık ve o kategorideki bütün bedava olan uygulamalar gelirdi karşımıza
Yeni itunes'da (En son version kullanıyorum) böyle bir sekme bulamadım dolayısı ile bedava uygulamaların hepsini listeletip teker teker bakamıyorum bileniniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
güncel
Yokmu bilen
hala güncel
quote:
Orijinalden alıntı: Ostard
hala güncel
Bahsettiğiniz seçenek hala mevcut görünüyor:
Sizin tercihiniz elbette ama bu işi yapan uygulamalar mevcut. İstediğiniz şekilde özelleştirip arama da yapabilirsiniz, indirim yapıldığında veya ücretsiz olduğunda haber veriyor hatta sahip olduğunuz veya seçtiğiniz uygulamaların güncellemeleri geldiğini de haber veriyorlar.
İlginç, peki ekran görüntüsündeki gibi, iTunes Store kısmını seçip, yukarıdaki menüden "Ara" seçeneğini çalıştırmayı denediniz mi veya mevcut mu?
Tamamdır dediğiniz gibi ara yı seçince oldu çok teşekkür ederim ilginize
quote:
Orijinalden alıntı: Ostard Tamamdır dediğiniz gibi ara yı seçince oldu çok teşekkür ederim ilginize
Rica ederim, sevindim çözülmesine. Bir de şimdi farkettiğim bir detay, Apple kimliğiniz ile giriş yapmadığınız zaman yine "Power Search" seçeneği görünmüyor, bir ihtimal sizde de durum bundan kaynaklı olabilir, ek bilgi olarak yazmak istedim.
Tamam hocam o şekilde de denerim tekrar sağolun iyi geceler , iyi forumlar
Size de iyi geceler :).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme