Şimdi Ara

itüde 3.50 ve üstü ortalama yapnak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
11.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Philedelphia

quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

quote:

Orijinalden alıntı: Philedelphia

hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. itü elektronik ve haberleşme bölümüne gireceğim gibi gözüyor. bilgiayar istiyordum fakat sıralamam yetmiyor. bu konuyu da o nedenle açtım. bilgisayarla çap yapmak veya yatay geçişle geçmek istiyorum. ha ikiside olmazsa elektroniğe de ilgim var okurum bölümü üzülmem. üniversitede genel olarak çalışmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa salmayı düşünmüyorum. verebiliceğiniz başka taktikler var mı?@birsalkimuzum @Ranez

Seçmeli derslerinizi bilgisayar mühendisliği ders planıyla kıyaslayarak seçin. Mümkün olduğunca yazılım alanında sizi geliştirecek dersler almaya bakın

Matematik mühendisliği ile de çap yapmayı düşünebilirsiniz bilgisayar olmazsa.
    www.sis.itu.edu.tr
    EHB-MAT 201410-201910 ARASI ÇAP PLANI
    http://www.sis.itu.edu.tr/tr/capprg/EHB_MAT_201410.html

Şöyle seçmeli derslere baktığımda
    Web Programlama
    Programlama Algoritmaları
    Veri tabanı yönetim sistemleri
    Bilgi işlem algoritmaları
    Gibi dersler gözüme çarptı en azından.

Bir sene kendinizi olabildiğince sıkın, derslere devam edin. İyi bir ortalama yapıp çapı yakaladıktan sonra zaten atılma da yok. Bir rahatlama donemine girersiniz.
    Matematik derslerinin kredisi yuksektir. İkisini BA+ üstü getirmeye çalışın. fiz102 ve bil101e kodlu dersleri de hallettiniz mi bu iş olur.

sağolun hocam. matematik çapı da aklıma yattı aslında. hem yazılımla ilgili hem de tübitak burs veriyor sanırım temel bilimlere.
    bir de bil101e dersi kalkmış sanırım. itünün bir sitesinde görmüştüm kaldırılan bölümler diye.

Valla dua edin kalkmış olsun böyle korkunç bir ders olamaz.

Dersin sistemi bir tuhaf. Ders işlenmiyor, sistem adeta açıköğretim gibi. Elinize ders notları veriliyor ve her hafta sadece 10 soruluk testten oluşan bir quize giriyorsunuz. Quiz sorularının da çoğu zaman size verilen notlarla bir alakası olmuyor. Quizlerden iyi sallayıp tutturan geçiyor, iyi sallayamayan dersi tekrarlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İtü inşaat 3. sınıf öğrencisiyim ve ortalamam 2.1 gibi bir şey.
    Ortalamamın düşük olması benim yatmamdan, eğer ilk sınıfta dikkat edersen kek dersler var. Onları olabildiğince yüksek verirsen ve tekrarını yaparsan sınavdan önce de çıkmış soruları yapıştır yaparsın 3.5 fakat bölüm derslerinde ortalaman muhtemelen düşer. İlk 2 sınıf için yapılabilir bir ortalama ama bitirme ortalaması olarak bölümden bölüme değişmekle birlikte zor diyebilirim.
  • hayvan arkadas kullanıcısına yanıt
    mf4 sıralamam 8785. bilgisayar istiyordum fakat tutmayacak. elektronik ve haberleşme düşünüyorum
  • Philedelphia P kullanıcısına yanıt
    Matematik degil de matematik muhendisligi oldugundan tubitak bursu olmuyor maalesef. Bursu isterseniz itu de bir tek kimya bolumu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upteng

• Zor arkadaşlar cidden zor bölümüne göre değişir ama eef içinde yer alan bölümler için konuşursam hocalardan sıkıntı çekeceksiniz network çok önemli bölüm icinde yardimlasacaginiz bence en az 3-4 kişi lazım dersleri gerçekten önemsiyor olmanız lazım elektrik ortalama kasmasi en kolay yer elektrik elektronik fakültesinde sonrasında zorluk olarak bilgisayar geliyor bence en zorlari ise elektronik ve kontrol şöyle düşünün kontrolde geçen sene bölüm birincisi olarak devam eden arkadaşın ortalaması 3.57 idi çok fazla full dd DC ff vf dağıtan çanı da oraya koyan hoca var hoca seçimi aşırı önemli hatta çalışmanizdan daha da önemli aklınızda bulunsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne kadar yüksek tutarsam tutayım 3. sınıfta düştü ortalamam baya itü ehb öğrencisiyim. 3.35 ile mezun oldum. %100 ingilizce değil de %30 ingilizce bölümde olsaydım muhtemelen 3.5'a yakın ortalamayla mezun olurdum. hoca farkı alabileceğin seçmeli ders farkı çok çok etkiliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.