Şimdi Ara

itü yurtları hakkında soruları alabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gölette 2 kişilik odalarda var 600 lira civarıydı galiba onun bi fiyat listesi var yurt burs ofisinin sitesinde ordan net olarak bakabilirsin hangisi kaç lira diye
  • valla bilemiyorum onu şuan hala kalanlar var 2 kişi yaz okulunda
  • Tuzladaki binali yıldırım yurdu hakkında bilgin varmı hocam hiç çok az bilgi var internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Massibe M kullanıcısına yanıt
    yok maalesef hatta ilk defa duydum :(
  • lanetzenci34 L kullanıcısına yanıt
    Peki hocam :( peki tuzla hakkında biraz bilgin varmı kampüs vb

• Massibe M kullanıcısına yanıt
    hiç gitmedim çok ters kalıyo yani bize bi bilgim yok
    Teşekkürler yinede hocam

• İlk senemde mezunlar yurdu çıkar mı :/ ? Yani hazırlıktayken kampüs içinde kalmalı vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraswatichandra -- 1 Ağustos 2017; 7:17:39 >
  • Saraswatichandra kullanıcısına yanıt
    çıkabilir hazırlık olmakla alakası yok yurdun

Peki senin etrafında var mıydı öyle hazırlık okuyup kampüste kalan. Bir de bildiğin apart ve öğrenci yurtlarını söyler misin civardaki çünkü google da saçma sapan yerler çıkıyor. Son olarak da Bahçeköy kyk vs vadi ? Hangisi daha iyi

• Saraswatichandra kullanıcısına yanıt
    vardı tabi dediğim gibi hazırlık olmanla alakalı değil.dışarda apart öğrenci yurdu falan bilmiyorum maalesef hiç işim düşmediği için.kyk yurtları hakkında da bi fikrim yok hiç kalmadım ama tahminen vadi daha iyidir en basitinden ulaşım gibi bi derdin yok

• Gümüşsuyunda yurt var bi de galiba orası hakkında bilgin var mı

Teşekkür ederim :)

• KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    aynen orda da yurt var hiç görmedim ama çıkması en zor yurtlardan diye duymuştum

• Eğer gidersem maçka kampüsünde olacağım. Maçka kampüsünde olduğum için gümüşsuyu yurdu çıkma şansı artar mı sence ? Gümüşsuyu çıkmazsa her gün Ayazağadaki yurtlarda kalıp o yolu çekmek mantıklı mı sence ? Bunu yapanlar var mıydı yurtta ?
  • ErnKrc16 E kullanıcısına yanıt
    arttırmaz oralarda o öğrenciler kalmak istiyo.hazırlıkta zaten herkes maçkaya gidiyo maslakta kalıp maçkaya giden çok var ve o kadar uzak bi yol değil gidilir.bi metroluk yer
  • 3 tane yurt seçimi yapılabiliyormuş galiba sence bu liste nasıl olmalı En iyi yurt hangisi ?
  • bence gölet mezunlar vadi diye sıralayabilirsin fiyatlarına bak ama @ErnKrc16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetzenci34 -- 3 Ağustos 2017; 14:48:26 >
  • Merhabalar İTÜ'nun sitesindeki yurtlara baktım da anlayamadığım bir şey var. Onlar kyk yurdu olarak falan mı geçiyor ? Vakıf yurdu gibi mi? Devlet yurtlarında tek çocuğa yurt çıkma zorluğu diye bir şey var acaba bu okulun sitesindeki o yurtlarin hepsinde geçerli olur mu? Sıralamam orta ya da önle orta arasında bir yerde olur diye düşünüyorum (ama tabii ki belli olmaz ) Bir de şu yemek olayında ciddi misin ya yok mu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elred -- 4 Ağustos 2017; 0:37:39 >
  • Ortam eğlence sosyallik açısından vadi yurtlarında kalmak istiyorum ama bu ortak banyo tuvalet olayı çok sıkıntılı mı bilgin varmı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.