Şimdi Ara

İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Tanıtım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
2
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bilemiyorum kütüphanesi olmayan üniversite(!)nin yerini bulmak zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ne yazacaktın ?

• ütünün aday öğrencileri dolmuş :DD

@kobra serdar ekleyin de 5 yıl sonra referans olurum size.

halbuki benim itü ile bir problemim yok. ankara da yaşamasaydım itü mezunu olcaktım muhtemelen.

dediklerinizin mantıksızlığını bir kaç yıl geçtikten sonra anlayacaksınız.

@Walter öğrenci sayısı fazla ama geçiş yapmak isteyen ve bu kadar not yapan öğrenci çıkması ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatif

ütünün aday öğrencileri dolmuş :DD

halbuki benim itü ile bir problemim yok. ankara da yaşamasaydım itü mezunu olcaktım muhtemelen.

@Walter öğrenci sayısı fazla ama geçiş yapmak isteyen ve bu kadar not yapan öğrenci çıkması ilginç.
    Günümüzün en büyük trendi bilgisayar mühendisliği.Zamanında diğer mühendisliklerde olduğu gibi olması gerekenden fazla bir talep var.Bu ne kadar sürer etkisi ne olur bilmiyorum ama böyle
  • whatif kullanıcısına yanıt
    Lütfen bize referans olma red yemek istemeyiz başvurulardan. Kütüphanesiz üniversite mezunu da ne referansı verecek zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: whatif

ütünün aday öğrencileri dolmuş :DD

Teşekkür ederim ama 3. sınıf bir İTÜlü olarak şu an bile Ankara'da 4 aylık bir start-upta, karo desenli karton çay bardağıyla 2 liralık Nescafe içerken sürünmek pardon çalışmak istemem. O yüzden değerli referanslarını bölüme 59 binden girmiş VW Scirocco'lu arkadaşlarına harcayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 24 Temmuz 2020; 15:52:15 >
  • Bilgisayar mühendisliği

• kobraserdar kullanıcısına yanıt
    itünün kütüphane sayfasını aç giriş yap. kullandığın kitapları at lütfen.
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    kimi duydun bilmiyorum ancak herkesin hayatı farklı. bu forumda boğaziçi bilgisayar mezunuyum işsizim yazan da var -ki bizim okuldan kötü bir işte çalışan çok zor.

2-5-10 sene sonra yaz bana. ben bunları bunları yaptım de. beğenirsem özür dilerim senden.

hayır ne dar görüşlü adamlarsınız. bu kadar 4 çıkıyorsa itü zor demeyin dedim. saldırdınız resmen
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    bence üst seviyelerde bir öğrenciysen ve ilgin de varsa seçin zaten cs.
    Hocam ben sadece bilgi amaçlı açtım konuyu bölümle ilgili bilgi az oldugundan.Teşekkur ederim tavsiyenize yine de

Bu kadar 4 ne ? İki kişi geçiyor zaten taban 3.98 tavan 4. Bölüm birincileri 3.60la falan mezun oluyor zaten. Gelip bilmediğin şeylere sallıyorsun. Peki sen şunu açıkla. 59k dan adam giriyor sizin bilgisayar bölümünüze ve bu adamlar da yüksek ortalamalarla mezun olabiliyor. Demek ki sizin okulunuz kolay.

• K0NF300 kullanıcısına yanıt
    hocam bu burs ve staj olayının falan yazdığı linki gönderebilir misiniz rica etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım bir sürü kitap ve araç oldu tabii. En son ödünç aldığım buydu. Malum korona sürecindeydik. İTÜ Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Tanıtım

bölümlerin en yüksek ortalamaları başka bölüme geçmek isteyenler mi oluyor itüde? sadece cs geçen 3kişi varsa bir sürü 4 vardır demekki.

50k çok düşük bi sıralama değil. üniversite sıralamasıda insana bir damga değil. bu düşünce yapısından vazgeç. ve böyle insanlara saldırmayı da bırak, bunlar 1.sınıfta geçiş yapmak isteyenler normalde 1. 3.6 ile çıkıyor desen konu hiç uzamazdı.
    bu kitabı alabilmek mi okulunu değerli kıldı? zaten kitapla övünen insanlara güvenmemek lazım.
  • https://www.ceyrekmuhendis.com/hacettepe-universitesi-yapay-zeka-muhendisligi/
    www.hurriyet.com.tr
    TUSAŞ'tan yapay zeka yatırımı
    https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/tusastan-yapay-zeka-yatirimi-41283732

www.aa.com.tr
    Yapay zeka mühendisliği için TUSAŞ/TAI'den eğitim desteği
    https://www.aa.com.tr/tr/egitim/yapay-zeka-muhendisligi-icin-tusas-taiden-egitim-destegi/1702906

• K0NF300 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır, atmamı rica ettin ben de attım. Alanıma dair kitapları ödünç almıyorum oturunca kullanıyorum. Sen bunların hiçbirini yapamayacaksın apartman üniversitende.

Saldırıda bulunmuyorum cahil ve yanlış yorumlarına cevap verdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.