Şimdi Ara

İTÜ Yapay Zeka'dayım. Matematiği 'anlatan' yerli bir AI geliştirdim, geri dönüş istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

ben tahir. gecen sene sayisal 1356.si olup itu yapay zekaya girdim. bilen bilir o sinav donemi cekilen cileyi, stresi. o donem hep "keske yanimda her takildigim soruyu cizerek, konusarak anlatan bi hoca olsa" diyodum ama ozel ders fiyatlari malum.

bolume gecince gaza geldim, oturdum 6 aydir vizelerden finallerden sonra sabahlayarak, sosyallesmeyi sifirlayarak "matsorik" diye bi uygulama yazdim.

olay su; chatgpt gibi size kuru kuru yazi atip gecmiyor. bildigin ozel ders hocasi gibi konusup, o an ekrana islemi kalemle ciziyor. videoyu internetten indirmiyor, ozel bi motor yazdim telefonunuzda 5 saniyede kodla uretiyor. 16mb bisey zaten.

neyse sadede geleyim, cevrem yok, reklam butcem zaten yok. projeyi bitirdim ama su an kendi kendime kullaniyorum evde :D gercekten bi ogrenci gozuyle bakip "abi surasi sacma", "ses senkronu kaymis", "bu cizim olmamis" diyecek birilerine ihtiyacim var.

uygulama tamamen ucretsiz, icine reklam falan da koymadim zaten amacim para degil su an, sadece 6 aylik emegim bosa gitmesin, ise yarar bi sey ciksin istiyorum.

bi indirip 5 dk kurcalasaniz, surada hata var deseniz bile benim icin dunyalar kadar onemli su an. yks sureci veya itu hakkinda sorusu olana da elimden geldigince yardimci olurum bu arada maksat muhabbet olsun, birbirimize faydamiz dokunsun.

play store linki:

play.google.com
    Matsorik: AI Math Solver - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matsorik.sokratikzeka

(ios daha yok maalesef ona param yetmedi :D )

web linkide matsorik.com

simdiden sag olun var olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonusman1234 -- 29 Ocak 2026; 15:54:2 >

• Hocam eline sağlık. Birkaç soru denedim ve başarılı buldum gayet. Anlatımı gayet güzel sözlü anlatımın yanında yazılı olarak ifade etmesi de güzel bir detay videolu anlatımda.

Eyvallah hocam, çok sağ ol vaktini ayırıp denediğin için. 🙏

O 'hem çizip hem anlatma' senkronizasyonu için az sabahlamadım, beğenmene gerçekten sevindim, yorgunluğuma değmiş demek ki :)

Peki hiç takıldığı, saçmaladığı veya 'şurası daha seri olsa iyi olurdu' dediğin bir yer oldu mu? Geliştirme aşamasında olduğum için övgüden çok 'şurası olmamış' diyen yoruma ihtiyacım var aslında, çekinmeden gömebilirsin :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.