Şimdi Ara

İtü ya da Yıldız Bilg. Müh. Ne Kadar Nasıl Çalışılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedefim bunlardan birisini kazanmak şuan için sadece ygs mat bitti.Yarın Kimya ve Fiziğe başlayacağım.Sizce nasıl ilerlemeliyim.Hedefim biyoloji hariç.ygs yi neredeyse bitirmek.
    Lys adına şimdiden ne yapmalıyım?
    Varsa bunları veya dengini kazanan cevaplarsanız sevinirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık

özet: çok çalışmalısın dostum, sağlam bir altyapının olmasıa şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytumatmuh

başlık

özet: çok çalışmalısın dostum, sağlam bir altyapının olmasıa şart.

Matematik çalışınca oluyoda fizik altyapım yok 9-10 da zor geçtim.11de iyiydi ama sınavlara sıkı çalışıyordum.Yine öyle yapsam altyapı oluşturabilir miyim?yarın başlayacağım fiziğe ve kimyaya.Fizik için temel oluşması yardımcı olarak güvender i önerenler çoktu onu aldım.Aslında fizikten korkuyorum yani diğerleri süper olmasada çalışıbca yapabildiğim şeyler.
    Yani demem o ki fizik temelim yok şimdi sıkı çalışsam başarılı olur muyum?

• birisi 5bin birisi 20binle alıyo arada dağlar var önce hedefini seç,öncelikle mf4 için mat-geo-fizik iyi olmalı 5bin için ise çok iyi olmalısın.Şunu diyim 20bin sıkı çalışarak olur fakat 5bin için herkes yatarken(örneğin bayram tatili,sömestır) sen çalışmalısın.Ygs fiziği kolaydır daha çok mat. ağırlık ver bence,lys için ise fizik çoğu ezberdir ve benzer soru tipleri çıkar sınavda ama formül çok yani fiziğe hakim olman gerek.İyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naturalwater

birisi 5bin birisi 20binle alıyo arada dağlar var önce hedefini seç,öncelikle mf4 için mat-geo-fizik iyi olmalı 5bin için ise çok iyi olmalısın.Şunu diyim 20bin sıkı çalışarak olur fakat 5bin için herkes yatarken(örneğin bayram tatili,sömestır) sen çalışmalısın.Ygs fiziği kolaydır daha çok mat. ağırlık ver bence,lys için ise fizik çoğu ezberdir ve benzer soru tipleri çıkar sınavda ama formül çok yani fiziğe hakim olman gerek.İyi çalışmalar

Cevap için teşekürler.5bin olan ingilizce olan normali 8-9bin civarı.Ama dediğiniz gibi fiziği yapmam lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.