Şimdi Ara

İTU Uzay mı TOBB,Bahçeşehir EE , Bilgisayar , Makina mı(MF4 16K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba sınav stresini atlattık şimdi malum tercih stresimiz var
    Öncelikle düşündüğüm bölümler:

TOBB Makina %75 17000
    Hacettepe EE 18000
    Bahçeşehir EE 18000
    TOBB Bilgisayar %75 18000
    İTÜ Uzay 21000

Sene başında hedefim havacılık ve uzay müh. olduğu için en çok bana sıcak gelen bölüm itü uzay müh. Hem tai aselsan havelsan gibi firmalarda çalışma imkanı hem de bölümün uçak müh ile çok fazla ortak dersinin olması uçak ile çap imkanının olması beni çeken etkenler.

Makina da biraz daha geniş kapsamlı uçak müh de sonuçta bir makina olduğundan düşünüyorum. EE ve bilgisayar da itü odtü olsa düşünmeden yazacağım , ilgimin olduğu alanlar.
    Arkadaşlar siz bu bölümleriin hangisini tavsiye edersiniz. İTÜ gibi çok istediğim bir üniversitede tam hedefim olmasa da hedefime yakın bir müh okumak mı , yoksa tobb hacettepe bahçeşehire yönelmeli miyim? Vakıf üniversitesi olmasının dezavantajını iş bulurken yaşar mıyım, sonuçta itü etiketi önemli bir etken iş ararken. Kafam çok karışık fikirlerinizi bekliyorum.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

itü imalat düşünür müsün ?

Hayır düşünmüyorum. Sen itü'de okuyordun öyle değil mi hocam ? Tanıtım günleriyle ilgili birşey göremedim sitede bir bilgin var mı bu konudA?
    Edit : 9-12 temmuz muş yeni girildi heralde haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade96 -- 29 Haziran 2014; 16:57:54 >
  • bence itü uzay senin için bi araştırdım aselsan havelsan özellikle roketsan vsvsvsvs bence iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim Bey -- 29 Haziran 2014; 17:04:59 >
  • İTÜ uzay bence harika bir bölüm. İTÜ :)
  • Abi itü yazın ya
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xzes -- 1 Temmuz 2014; 21:29:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.