< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
bence tıpa olan talep birazcık artacak bu da mühendislik sıralamalarına yansır. muhtemelen itü geçen seneki gibi olur. bilkent burslulardan şahlanma bekliyorum. |
İşletme 4.5 a gelmez 5 5.5 arası diyorum Hatta 6 Mat müh de 5 e çeker < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 22 Temmuz 2023; 15:11:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kontenjanlar bu kadar değişiyorsa işler değişir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 22 Temmuz 2023; 15:14:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi için de gelir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazı bölümlerde kontenjanlar azaldığından bence de böyle olacak. Bilgisayar 750-850 diye tahmin ediyorum. Tek fark bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 22 Temmuz 2023; 15:14:50 > |
ekonomi yazılmamış tek tm bölümü |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Odtüyü geçer diyorsunuz yani hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben 8xx'li olur diye düşünmüştüm yine de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ODTÜ 700-750 arasına gelir bence hocam. Bu yıl için pek sanmıyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 22 Temmuz 2023; 17:3:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |