Şimdi Ara

İTÜ'lülere sorum var [Yaz okulu içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ben başka bir okulda okuyorum, kendi kaldığım ders burada açılmıyor İTÜ'de var gibi duruyor. İçeriğin uyumu vs hakkında bugün öğlen kendi okulumla görüşeceğim. Fakat önemli sorularım var siteden tam olarak anlayamadım:
    1. Yaz okulu 20sinde mi açılıyor?
    2. Kayıt normalde bugün (15 haziran) son, fakat 20sinde tekrar ders kaydı yazıyor o nedir? Bugün halledemezsem o tarihte kayıt olabilir miyim?
    3. Fiyatları Hakkında bir bilginiz var mı? 8,5 kredilik ders.

Cevaplarsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Okul dışından gelenler 21-22 Haziran'da başvuru yapıyorlar dostum. Ücretlendirme kredi x saat ücreti olarak hesaplanıyor, İTÜ dışıdakiler için saat ücreti 100 TL sanırım. 850 TL ödemen gerekiyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Okul dışından gelenler 21-22 Haziran'da başvuru yapıyorlar dostum. Ücretlendirme kredi x saat ücreti olarak hesaplanıyor, İTÜ dışıdakiler için saat ücreti 100 TL sanırım. 850 TL ödemen gerekiyor yani.

Oyy ne diyorsun 850 tl mi? Emin misin bunu nasıl öğrenebilirim ki internette bulamadım... Sağ olun hocam

• kredi başına 40-50 lira falandı 5 sene önce.

tekrar ders kaydı boyunca kayıt olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

kredi başına 40-50 lira falandı 5 sene önce.

tekrar ders kaydı boyunca kayıt olabilirsin

Vay hocam... Teşekkürler bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

quote:

Okul dışından gelenler 21-22 Haziran'da başvuru yapıyorlar dostum. Ücretlendirme kredi x saat ücreti olarak hesaplanıyor, İTÜ dışıdakiler için saat ücreti 100 TL sanırım. 850 TL ödemen gerekiyor yani.

Oyy ne diyorsun 850 tl mi? Emin misin bunu nasıl öğrenebilirim ki internette bulamadım... Sağ olun hocam

8.5 kredi bizim okulun kredi sistemine göreyse ortalama 3 derse tekabül ediyor ki okul dışından gelen öğrencilerden 2 kat para alınıyor bu yüzden fiyatı tuzlu biraz. Fakat Boğaziçi'nde her ders için 200$ + 200$ da başvuru ücreti alınıyormuş, ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

8.5 kredi bizim okulun kredi sistemine göreyse ortalama 3 derse tekabül ediyor ki okul dışından gelen öğrencilerden 2 kat para alınıyor bu yüzden fiyatı tuzlu biraz. Fakat Boğaziçi'nde her ders için 200$ + 200$ da başvuru ücreti alınıyormuş, ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum

Zaten Türkiye'nin başka hiçbir yerinde 8 kredi veya üstü organic chemistry dersi yok hocam, okuluma sövdüm tekrar

• 1)Okul 20sinde başlıyor
    2)Ders kaydı tekrar açılacak 20-21i gibi
    3)Otomasyon dışı ücret fazladır itü öğrencisine 60-65 tl olur bu sene kredi başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

1)Okul 20sinde başlıyor
    3)Otomasyon dışı ücret fazladır itü öğrencisine 60-65 tl olur bu sene kredi başına

Hocam kredi mi yani ders saati mi yoksa ects mi? Kredisi 4, ectssi 8,5. 850 lira civarı olursa gelmem imkansız ve gereksiz zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

1)Okul 20sinde başlıyor

Hocam kredi mi yani ders saati mi yoksa ects mi? Kredisi 4, ectssi 8,5. 850 lira civarı olursa gelmem imkansız ve gereksiz zaten

Dönem içindeki 1 haftadaki ders saati sayısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.