< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
itü kurum içi yatay geçiş

-
-
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forum bitik
bu seneki ortalamaları itünün çap yönergesi sayfasından görebilirsiniz. en az 3.6-3.7 gibi bir ortalama yapmanız lazım ki endüstri sanıyorum daha yüksek. çalışarak her şey mümkün ama hocalar, sınavların zorluğu, sosyal hayat vesaire gibi faktörleri de dahil edersek zor iş diyebilirim. ama geçme imkanı var tabi.
hangi bölümden geçeceğiniz de önemli. girdiğiniz bölümün zorluğunu da hesaba katın. ilk sene havuz dersleri var evet ama bölümlerin kendi dersleri de oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 1 Temmuz 2023; 22:47:25 >
Itude ilk sene ortalama yapmak cok rahat cunku cogu ogrenci rezil durumda, kimsenin adam akilli FIZ102 bilgisi yok mesela tum donem kalmis bu sene sonra twitterdan agliyorlar. Obur havuz derslerine de zaten random bolumlerden tiplerle beraber girdigin icin AA almak cok kolay. Duzgun calisirsan rahat 3.9 yaparsin ilk yil icin ama bolume gecince muhtemelen zorlasir.
Ortalama en az 3.8 lazim olur diye tahmin ediyorum onceki yillardaki taban tavan puanlar yaziyor siteden bak yatay gecise.
-
hocam büyük ihtimalle metalurji malzeme, fizik muhendisligi, insaat muhendisligi geliyor bunlardan endüstri muhendisligine gecis icin en rahati hangisi olur
Faydalı konu up
sana bagli, bence her turlu gecerim diye risk alma hangi bolum sana uygunsa onu yaz gecmeyi denersin yine aralarinda o kadar fark yok zaten havuz dersleri hepsinin ayni. bunlarin endustriyle hicbir alakasi yok abi o yuzden boyle bir karar almadan once basina herhangi bir sey gelebilir ve gecis yapamayabilirsin aklinda olsun.
-
eefdeki bir bolumde o dediklerini yaparak maximum 1 yil bolum birincisi olursun o da havuz dersleriyle. Bolume gecince mesela bilgisayar ogrencileri o arkadasi kopekbaligi gibi yutarlar maalesef
-
bu sene metalurji müh kaça çeker ben de çok merak ediyorum yatay geçişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 2 Temmuz 2023; 0:43:8 > -
inşaat bölüm dersleri zor değil mi?
evet haklısınız
metalurji yaz en azından geçemezsen yine güzel bölümde kalmış olursun
2. yılında fakülte değil bölümde birinci şu an erasmus şeylerinden bakmıştık :) üstelik bu dönem birçok şeye ağırlık verip biraz saldı. onun sonuçlarını konuşamadık ama erasmus dönemi o listeye bakabildiğimiz kadarıyla birinciydi
-
maalesef hiç bilgim yok ben geçen seneden aklımda kalanları biraz yarım yamalak şekilde kimse yazmadığı için yazdım. sadece itülülere en çok giden sorunun bu yatay geçiş zor mu yapılır mı soruları olduğunu biliyorum.
-
eyw hocam sanırım itü yazacağım
umarım her şey gönlünce olur hocam. yks yılında çalışamadıklarının acısını itüdeki ilk yılında çok sağlam çalışırsan yatay geçişle istediğin senin için iyi bölüme geçebilirsin. genele bu irade kısmı zor oluyor zaten bu işlerde. yaparım diye bir adım atılıp işin içine girince pes ediliyor. ne olursa olsun devam.
-
endüstri ve işletme için sanırım her fakülteden 1 kişi geçebiliyor gibi bi şey vardı emin değilim araştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- telegram cevap anahtarı grubu
- kızılaydan beytepeye nasıl gidilir
- goodnotes fiyat
- normal koşullar
- ayt fizik formülleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X