|
Bildirim
|
http://www.ydy.itu.edu.tr/duyuru/gecmis-yeterlilik-sinavi-sorulari/
2 oturum şeklinde yapilir. Ilk oturum restatement ve reading bölümlerini içerir. Restatement dediğim kısımda 15 tane cümle gelir karşınıza test şeklinde. Aşağıdakilerden hangisi yukarıda yazan cümle ile aynıdır gibi bir bölümdür. Linkten bakınca anlarsın hemen. Sonra kitapçığın devamında 4 tane reading bulunur. 30 soru reading. Her biri 1.5 puan. Ilk aşama 45 soru 60 puandır. 2.oturum ilk oturumdan 2 gün sonra yapılır. Önce ilk oturum sonuçları açıklanır. 60 üzerinden 30'u geçerseniz 2.oturuma girmeye hak kazanırsınız. 2.oturumda listening ve writing bölümleri vardır. Öncelikle listening yapılır. Size konu başlıklarını içeren bir kağıt verilir başta. Yaklaşık 8-9 dklik bir konuşma metni vardır. Bu sürede konu başlıklarına göre önemli olduğunu düşündüğünüz kısımları (tarihler, maddeler vs.) kendi anlayacağınız şekilde not alırsınız. Ardindan soru kağıdı dağıtılır. 10 soru bulunur her biri 2 puan. Tuttuğunuz notlardan faydalanarak o bölümü yaparsınız. Not tutmak zorunluluk değildir , isterseniz tutmazsınız ama tarihleri ya da sayısal verileri akılda tutmak zor oluyor. Ben her şeyi yazmıştım ![]() -Para -Konfor -Eğlence -Temizlik -Güvenlik -Zaman/Para Yönetimi gibi salladım şıkları ![]() Bunlardan 3'unu de içinde bulunduran bi essay yazmanı ister 250 kelimelik. Ayrıca önemli bir şey de var ilkinde olduğu gibi. 2.asamada da 40 üzerinden 20'yi geçmelisiniz ve toplam puanınız da en az 60 olmalı hazırlığı atlamak için Başarılar Önemli Edit : 75'i geçerseniz ING 101 dersinden muaf olursunuz onun yerine ING102 alırsınız ancak muaf olduğunuz için AA almış sayilmazsiniz odtudeki gibi. Yalnızca 101 yerine 102 alırsınız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chane -- 12 Temmuz 2017; 10:16:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlamengoMuhammed -- 12 Temmuz 2017; 12:9:28 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|