Şimdi Ara

İTÜ hakkında kampüs yaşamı,yurtlar,ulaşım,yemek vb. sorularınıza yardımcı olabilirim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekledim galiba seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Ekledim galiba seni

www.facebook.com/cbozkirr bunu eklersen, dhde arkadasın profilden yazıyorum su an yanlıs kısıyı eklemiş olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: misterozsilit

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

quote:

quote:

Hocam ucak ve bilgisayar muhendisligindeki kiz orani nasil acaba

Tahminimce bilgisayarda 1e 3 uçakta 1e 4 falandır yani 1 kıza 3 erkek 1 kıza 4 erkek..

İyiymis hocam yine 60 kilo desek kiza en kotu 15 kg aliriz, ben gram hesabi bekliyordum

Bölümü salla duyduğuma göre lisansta ders alırken 1.sınıfta karışık ya bölümler 120 kişilik sınıfta 4-5 tane kız olduğu oluyormuş içinden bıyıklıları çıkart geriye ne kaldı

Dalga geçtiğini düşünüyorum şu an. Ciddiysen de kimden duyduysan senle iyi kafa bulmuş. :)

@saksıfon

Bilgisayar Mühendisliğindeyim. Bu bölümdeki kız oranı için söyleyebileceğim şey: Makine Mühendisliği, Denizcilik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği vb. kadar düşük değil; Çevre Mühendisliği, Mimarlık Fakültesi, İşletme Fakültesi, Kimya Mühendisliği, Tekstil Fakültesi vb. kadar yüksek değil.

Uçak Mühendisliğini bilmiyorum. Yalnız, o bölümden tanıdığım acayip güzel iki hatun var, 2010 girişli.

acilen uçak mühendisliğinden biriyle görüşebilsem güzel olacak ulaştırabilir misin acaba?

ben ordayım ama çömez yardımcı olabildiğim kadar

• yurtlarda wireless gece boyunca da açık oluyormu, yurtlarda wirelessin çekmediği yerler oluyor mu ?
    ben mecbur yurtta kalıcam kazanırsam ama internet bağlantısının olmamasını istiyorum, bulamazmıyım öyle biryer ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

yurtlarda wireless gece boyunca da açık oluyormu, yurtlarda wirelessin çekmediği yerler oluyor mu ?
    ben mecbur yurtta kalıcam kazanırsam ama internet bağlantısının olmamasını istiyorum, bulamazmıyım öyle biryer ben..

İTÜ yurtlarından bahsediyorsan internet kablolu. Wireless değil ve 7/24 hızlı genel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huddleston -- 3 Temmuz 2013; 14:14:34 >
  • Huddleston kullanıcısına yanıt
    aaa çok iyi, odalarda kabloyu dizüstüye takıp bakıyorsunuz öyle mi?
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Evet.
    ama başka yerden vardır mutlaka çeken..
  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Başka yerden nasıl çekicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

Belki daha erken ama kafasında itü olan arkadaşlara burdan ya da özel mesaj yoluyla sorularında yardımcı olabilirim malum okul bitti boş zamanımız bol.Tercih zamanında konuyu yine güncel tutarız.

Abi itü elektrik Mühendisliği %100 ing. kapatılmış galiba. Sence itü de %30 ing.mi yoksa normal bi üniversite de ingilizce mi okumak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ya yurtlar nerde şimdi bilmiyorum. bazen başka ağlarda oluyor.
  • İTÜ'yle ilgili onlarca sorum var özellikle de makinayla ilgili. Yardımcı olmak istersen Face'ten ekler misin. çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54fb

quote:

Orijinalden alıntı: misterozsilit

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ucak ve bilgisayar muhendisligindeki kiz orani nasil acaba

Tahminimce bilgisayarda 1e 3 uçakta 1e 4 falandır yani 1 kıza 3 erkek 1 kıza 4 erkek..

İyiymis hocam yine 60 kilo desek kiza en kotu 15 kg aliriz, ben gram hesabi bekliyordum

Bölümü salla duyduğuma göre lisansta ders alırken 1.sınıfta karışık ya bölümler 120 kişilik sınıfta 4-5 tane kız olduğu oluyormuş içinden bıyıklıları çıkart geriye ne kaldı

Dalga geçtiğini düşünüyorum şu an. Ciddiysen de kimden duyduysan senle iyi kafa bulmuş. :)

@saksıfon

Bilgisayar Mühendisliğindeyim. Bu bölümdeki kız oranı için söyleyebileceğim şey: Makine Mühendisliği, Denizcilik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği vb. kadar düşük değil; Çevre Mühendisliği, Mimarlık Fakültesi, İşletme Fakültesi, Kimya Mühendisliği, Tekstil Fakültesi vb. kadar yüksek değil.

Uçak Mühendisliğini bilmiyorum. Yalnız, o bölümden tanıdığım acayip güzel iki hatun var, 2010 girişli.

acilen uçak mühendisliğinden biriyle görüşebilsem güzel olacak ulaştırabilir misin acaba?

ben ordayım ama çömez yardımcı olabildiğim kadar

www.facebook.com/cbozkirr ekler misin

• quote:

Orijinalden alıntı: y.ylmz

quote:

Belki daha erken ama kafasında itü olan arkadaşlara burdan ya da özel mesaj yoluyla sorularında yardımcı olabilirim malum okul bitti boş zamanımız bol.Tercih zamanında konuyu yine güncel tutarız.

Abi itü elektrik Mühendisliği %100 ing. kapatılmış galiba. Sence itü de %30 ing.mi yoksa normal bi üniversite de ingilizce mi okumak.

Saka yapiyosun heralde? Tabiki itude yuzde 30 u tercih et

• quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

yurtlarda wireless gece boyunca da açık oluyormu, yurtlarda wirelessin çekmediği yerler oluyor mu ?

Yurtlarda wireless yok bazi programlar aracilgiyla pc uzerindn telfonlarina wifi saglayanlar oluyo aradiginda onlarin aglari haric bi ag bulamazsin.Wireless kutuphane ve fakultelerde var sadece.Yurtlardaki internet tumuyle kablolu ve 100 mbps hiza ulasiyo,en dusuk hizli halinde ben 60 i gordum valla ekstra ariza durumlarini varsaymazsak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: y.ylmz

quote:

Saka yapiyosun heralde? Tabiki itude yuzde 30 u tercih et

Galiba öyle yapacam peki ilk sene nasıl olur kimseyi tanımıyoruz sıkıcı geçer mi.

• çok iyi yav, o kadarından kurtulmanın da bir yolunu buluruz ... bütün yurtta wifileri çekmez herhalde
  • İTÜ yurtlarında Wireless yok değil. Kampüsün diğer yerlerinde (kütüphane, fakülte, AVM vb.) çeken Eduroam'a, yurtlardan da bağlanılabiliyor.

Hatta bu yaz okulunda geçen hafta, yurtta (Vadi) bana verilen yatakta kablolu Ethernet yuvası yoktu. 1 hafta Eduroam ile idare ettim. Pazar günü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'ndan gelip çözdüler sorunu çok şükür.

Fakat kablolu Yurtnet bağlantısı, kablosuz Eduroam bağlantısından çok daha hızlı tabii. Eduroam'un hızının kaç Mbit olduğunu bilmiyorum; ama Speedtest.net'te en fazla 3 MBit civarını görmüştüm. Eduroam ile 50-100 KB/sn arası indirme hızında dolaşırken, kablolu Yurtnet bağlantısında eğer kaynağınız iyiyse 7-8 MB/sn hıza kadar çıkabilirsiniz.

• Mimarlık makina bilgisayar itü de hangisi en iyi sen hangisini seçerdin

• Tevfik0 T kullanıcısına yanıt
    Böyle bir soru olmaz, bu sorunun cevabı sende saklı tamamen. Buna kimse yanıt veremez.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca İTÜ ile ilgili ben de size yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
    Kampüs yaşamı, hazırlık, yurtlar, kulüpler, imkanlar, sosyal çevre vs. aklınıza takılan noktalar varsa rahatsız edebilirsiniz :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.