Şimdi Ara

İTÜ Gemi Yazan??(Edit: Gemi İnşaatı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit: Benimki Gemi İnşaatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geekon -- 26 Temmuz 2017; 4:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gemi inşaa mı

• Sen gemi inşaat yazıyorsun ben gmim yazıyorum

• Bende yazdım ama gözüm yemedi sonlara doğru yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

tamam maaşı dolgun filan ama yazarsan hayatım gemilerde geçer diye yazmadım :D sevdiğim meslek olsa yazardım ama

gemi insaati muhendisinin gemiye cikma yetkisi yok ki hocam senin dedigin digerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: umburkes1271

Gemi inşaa mı

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Sen gemi inşaat yazıyorsun ben gmim yazıyorum

onda direkt denizdesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizkan38

Bende yazdım ama gözüm yemedi sonlara doğru yazdım

gemi insaati makineden ayrilan bir bolum hocam ben o yuzden makineyle çap yapmayi da istiyorum ortak dersi cok fazla.neden yemedi ki?

• gemi inşaatta para yok diye duydum ekonomik krizdeymiş tersane sektörü o yüzden yazmadım.denizde çalışan bölümde üniforma falan varmış be o yüzden yazmadım onu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 24 Temmuz 2017; 22:20:26 >
  • geekon kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz tersanedeki çalışmasını araştırdım çok ağır iş falan dediler tersaneye yanaşan gemi bi dünya para verdiği için işi çabuk hallolsun istiyor o yüzden afedersiniz eşek gibi çalıştırıyorlarmış . Gemi de çalışırken de 3+1 ya da 6+1 ay çalışıyormuşsun uzun süre denizde olacaksın düzenli hayatın olmayacak vs nedenlerden gözüm yemedi

• Gemi makine yazan benim gebze bilgisayar gelmezse artık hayatım gemilerde geçicek eğer yatay geçiş vb şeyler yapmassam tabiki aa aklıma geldi acaba gmim den bilgisayara yatay geçiş yapabiliyormuyum ki

• Massibe M kullanıcısına yanıt
    Hocam ortak ders mevzuu falan var iyi bi araştırın derim

• temizkan38 T kullanıcısına yanıt
    Kardeş onları geç okul hayatında zehir olacak. Saç sakal uzatamayacaksın. İçtimalar var. Okulda hiyerarşi var. Senden üst sınıflara abi çekeceksin. Sivilde bile gidip abi-abla merhaba vs demek gibi görevlerin olacak yüzüne bakmasa bile. Yani 4 senen bildiğin kışlada geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.R.İ.N.E -- 24 Temmuz 2017; 22:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Started From The Bottom

gemi inşaatta para yok diye duydum ekonomik krizdeymiş tersane sektörü o yüzden yazmadım.denizde çalışan bölümde üniforma falan varmış be o yüzden yazmadım onu da

2008 krizinden bahsediyorsan o geceli 9 sene oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: temizkan38

Hocam biraz tersanedeki çalışmasını araştırdım çok ağır iş falan dediler tersaneye yanaşan gemi bi dünya para verdiği için işi çabuk hallolsun istiyor o yüzden afedersiniz eşek gibi çalıştırıyorlarmış . Gemi de çalışırken de 3+1 ya da 6+1 ay çalışıyormuşsun uzun süre denizde olacaksın düzenli hayatın olmayacak vs nedenlerden gözüm yemedi

iyi de sen muhendissin elinde zimparayla gemiyi temizlemiyorsun zaten internette cok gereksiz yorumlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: M.A.R.İ.N.E

Kardeş onları geç okul hayatında zehir olacak. Saç sakal uzatamayacaksın. İçtimalar var. Okulda hiyerarşi var. Senden üst sınıflara abi çekeceksin. Sivilde bile gidip abi-abla merhaba vs demek gibi görevlerin olacak yüzüne bakmasa bile. Yani 4 senen bildiğin kışlada geçecek.

ne alakası var hocam orası askeriye mi benden kucuk olup benden üst sınıfta olan kişi abi falan dememi beklerse ağzını kırarım bolumu de bırakırım uydurmayin soyle seyler

Not Olarak: Oraya 93lu bi abimiz gitti gecen sene hazirlik bitirdi bu sene 1. sinifa gececek sen o adami hiyerarşik duzene mi sokmaya caliscan.insanlarin kafasini bulandirmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geekon -- 24 Temmuz 2017; 23:5:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Gemi makine yazan benim gebze bilgisayar gelmezse artık hayatım gemilerde geçicek eğer yatay geçiş vb şeyler yapmassam tabiki aa aklıma geldi acaba gmim den bilgisayara yatay geçiş yapabiliyormuyum ki

imkansiz diyebilirim.baska universiteye yapma sansin var cok calisirsan itüde sifir ihtimal

• geekon kullanıcısına yanıt
    Kardeş niye yalan söyleyim. Valla öyle. Senden büyük küçük olması bir şey ifade etmiyor. Senden üst sınıfta olması yeterli. Hele devreciliğin kralı KTÜ de. Yerden izmarit bile toplattırırlar. Yemekhane sırasında önüne geçerler.Abi çektirirler. Bağırıp çağırırlar devrecilik ayağına. Okul bitsin zaten yine gemidede yarı askeri sistem var. Stajlarında çoğu zabit sana yine psikolojik baskı yapar. Okula gelen çoğu kişi sırf bu baskılara dayanamayıp bırakıyor zaten. Eğer hiyerarşiye gelemeyecek biriysen hiç gelme bence. Dediklerimi denizcilik forumunda sor yine aynı cevapları alırsın. Eğer abilerine karşı gelirsen şirketlere seni yarık diye söylerler. İş bulman zorlaşır vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.R.İ.N.E -- 24 Temmuz 2017; 23:51:42 >
  • kaç k geldi reyis
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.R.İ.N.E

İTÜ'de mi bunlar var? Hepsinin tam tersidir İTÜ.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.