Şimdi Ara

ITU Endüstri mi Hacettepe Bilgisayar mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aslında baktığında ikisi de çok farklı bölümler ve okullar. Endüstrinin şöyle bir avantajı var. Okurken aldığın dersler ve stajlar sonucunda gerçekten ne istediğine karar verme ve o yöne eğilme şansın oluyor. Zaten bilgisayar dillerini de öğreniyorsun İtü endüstride. Gerçekten ne istediğine karar verdiğinde de o yöne eğilmekte zorlanmıyorsun. Eğer kararsızsan ne olmak istediği konusunda ben endüstri yazmanı öneririm. İTÜ endüstri mühendisliği kulübünün youtube kaalında hem bölümle hem de okulla alakalı soruları cevapladığı videolar var. aşağıya linki bırakıyorum. incelemeni tavsiye ederim. ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın eğer izlersen.
    İTÜ EMKyoutube
    İTÜ'nün diğer üniversitelere göre avantajları nelerdir?
    https://www.youtube.com/watch?v=l3ouPvc6sAY&list=PLoY2QyYYbMFhh4qwBliUL8g30-drMMF4N

• İtü endüstri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs ve cengin farkı nedir? Bilmediğimden soruyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katılıyorum itü endüstri bir markadır. ve şu an markaların olduğu bir dönemdeyz. Malesef hacettepe eski başarısını kaybediyor. Ama itü endüstri kendini hep yeniliyor. dersleri zevkli ve teorik eğitimin yanında pratik eğitimi de yüksek olan bir okul. bir de şehirsel avantaj var tabi. endüstri nin kalbi istanbulda staj ve iş imkanları oldukça bol. Tavsiyemdir itü illa ceng derseniz de gebze teknik hem istanbula yakınlığı hem de okulun her sene altın gibi değerlenmesini göz ardı etmeyin derim iyi günler
  • Sanırım itü endüstri yazıcam başa ama sıralamam 7.3k gelir mi

• kesinlikle itü

• Net bir şekilde itü endüstri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.