Şimdi Ara

İTÜ ELEKTRİK / HACETTEPE ELEKTRIK ELEKTRONIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hangisini tepeye yazsam o gelecek gibi gözüküyor.Bölümleri hali hazırda okuyanlar veya mezun olanlar anlatabilir mi ?
    Ankara İstanbul'dan daha çekici geliyor bana İstanbul çok kalabalık bilmiyorum yani İstanbul'a uzağım.
    Kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız ?

• up
  • Merhaba. Ben bir Hacettepe ee mezunuyum. Forumda mezun olduğum bu bölüm hakkında soruları olanlar için iki ayrı başlık açmıştım. Zaman ayırıp her iki başlık altında yazdıklarımın her sayfasına göz atarsan çok işe yarayacak şeyler öğrenebilirsin. Umarım işe yarar.

Ama öncelikle bölüm mezunlarının nerede ne iş yaptıklarına dair güzel örnekler derlemişler. İstersen buna bir bak:

www.ee.hacettepe.edu.tr
    Hacettepe �niversitesi Elektrik ve Elektronik M�hendisli�i B�l�m�
    http://www.ee.hacettepe.edu.tr/?link=500100&lang=t

Bunlar da forumdaki ilgili başlıklarım:

https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-elektrik-elektronik-muhendisligi-bolumu-hakkinda-ogrenmek-istedikleriniz--134250154-1

https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-ee-hakkinda-bilmek-istedikleriniz--127577253-1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşuna yazma arkadaşım ikisi de gelmez 14k'ya

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    2010 gibi geleceğinden tercihlerim tutucak hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turna50 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• İtü elektrik 12k ile kapatır bence sen hacettepeyi kolla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrik-Elektronik Müh.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tahmin beklemiyorum. Öneri tavsiye bekliyorum.

• https://forum.donanimhaber.com/itu-elektrik-mi-hacettepe-ee-mi--139161300

Bu konuda ben biraz yazdım. Hacettepe elektronik ağırlıklı eğitim veriyor buna dikkat et.

Ve en önemlisi ilgi. Elektriğe ilgin varsa elektrik yaz, elektroniğe ilgin varsa elektronik yaz. Çalışma alanlarını konuda yazdım. Kendi süzgecinden geçirir ona göre seçim yaparsın. Başarılar.

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkürler. Öyle herhangi bir idealim yok hangisi gelirse okurum gibi ama iş imkanı hangisinde fazla onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: newwberkaysan

Hocam öncelikle teşekkürler. Öyle herhangi bir idealim yok hangisi gelirse okurum gibi ama iş imkanı hangisinde fazla onu bilmiyorum.
    Yerinde olsam oturur düşünür hangi bölüme ilgim olduğuna karar veririm. Hangisini severim buna karar veririm. İş imkanı garantisi diyorsan tıp yazsan da işin garanti. Belki şimdi anlamsız geliyor ama 40 sene bugün seçeceğin mesleği yapacaksın. 40 sene sevilmeden bir iş yapılmaz. Mutlu olamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam doğru söylüyorsunuz ben sınava hazırlanırken hedefsiz bir şekilde hazırlandım artı olarak tıp asla yazmayacağım nefret ediyorum çünkü o yüzden mühendisliklere yöneldim. Mühendislikler arasında da ne gelirse okurum yani açık açık. İtü elektriğin İngilizcesi geçen sene almış adam ondan dikkatimi çekti

Hocam konu kaldırılmış :(

• quote:

Orijinalden alıntı: newwberkaysan

Hocam konu kaldırılmış :(
    Ben tıkladığımda açılıyor. Tam sürüm mini sürüm tek tek onlardan deneyerek gir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.