< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İTÜ EEF hoca seçimi (eefciler gelsin)
-
-
bir 10 gün sonra etiketle hocam.
-
Tamamdır hocam hatırlamaya çalışacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 güne yakın oldu sanırım hocam
8,75 gün olmuş.
-
Olmasına olmuş hocam ama Kıbrıs dersleri ile bizim dersler çoğunlukla ayrıymış Lineer ortaktı ve sanki bu lojik dersi falan ortak sanıyordum ben ama ortak hiç dersimiz yokmuş bu dönem üzdü. Ama yine de bir şeyler yazacağım Kıbrısın Programa bakayım bir.
-
Hocam evet dersleri bu sene ayrı açmışlar. Ben de şimdi gördüm. Yapacak bir şey yok öyle seçeceğiz
Seçmeliden data structures dersini alacağını varsayıyorum hocam aslında 3 hoca da kötü değil ama Ali Bahadır övmüştü bir arkadaş bana ve hocametreden baktım bu dersi iyi notla geçirmiş o yüzden onu yazmayı düşünüyorum ama dediğim gibi deccal hocalar değil üçüde. Diğer derslerde hocalar ortaksa yazacağım bildiklerimi bakıyorum şu an. Diğer derslerde sizin seçenek yok ki hocam tek hoca varmış zaten .
-
Daha kolay ortalama yaparsın hocam öyle bak.
-
Hocam belki hala oturmamış olabilir ayarlama yapıypr olabilirler durumu bilmiyorum. Sorduk öğrenci işlerine ayrı mı açılacak sınıflar diye cevap bekliyoruz
Hocam engineering drawing düşünüyordum aslında. Baya merak ediyordum önerir misiniz?
Hocam sanırım hoca seçme imkanı kaldırılmış. Siz eefde hoca seçemiyorsunuz galiba?
Hocam fakülte dersleri yani EEF derslerinde Kıbrısları ayırmışlar ders programında EEE kodu ile aratırsan dersleri görürsün. Teknik resim bizde yok elektikçilerde vardı termodinamik falan var bizde farklı olarak sizden o seçmelide. Elektrik kodluymuş zaten o yüzden çok bilmiyorum ama inşaat ve makinenin teknik resimi gibiyse devam şartı var ve her hafta yaptığın uygulama üzerinden puanlandırılıyorsun ben çizim işlerinde hiç yokum biraz sana kalmış. Bilgisayar üzerinden mi yapıyorlar yoksa defter üzerinden mi ona bakmak lazım defterse alma bence makinada 7 hafta kağıt 7 hafta bilgisayardı onun gibiyse olabilir. Veri Yapıları biraz kek ders birde devam şartı da yoktur belki bana daha iyi geldi ama sen bakarsın hocam.
-
Aynen o zaten öyleydi diye hatırlıyorum ya da değişiyor her dönem kafalarına göre. Seçiyoruz seni rastgele hocalara atıyorlar(lojik türkçede 6 hoca var mesela 6'ya bölüyorlar) add-drop haftası değişebiliyorsun işte 1-2 tane hocayı not ettim onlar gelirse değişmeye çalışacağım en kötü Türkçe bırakıp İngilizce veya tam tersi de yapabilirim o olmazsa yani büyük karmaşa var. Ama senin kafa rahat olacak tabi valla kıskanmadım değil.
-
Hocam evet bizi eef kodlularda ayrı atamışlar. Sözde ileride birleştirilebilirmiş orasını bilemem. Ama seçmelileri birlikte alıyoruz yine ehb veya elk olarak. Sağ olun cevaplarınız için ben biraz etrafta soruşturayım bu çizim dersini
-
ne öğrenmek istiyorsun ?
-
Sanırım biyoteknoloji olabilir ya. İlgimi çekiyor
Hocam böyle kafalarına göre atıyorlarsa 4. Yarıyılda yani sonraki dönem yine eski şekilde hoca seçmeli yaparlarsa birleştirilebilir belki bizim dersler sizle yeniden. Çünkü geçen dönem öyleydi en azından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- psikolojik karın guruldaması
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- ihlas vakfı hangi cemaatin
- uzman diş hekimi maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X