Şimdi Ara

İTÜ'den Celal Şengör'e idari soruşturma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Celal Şengör'e sempati ve antipati ile yaklaşmıyorum ama bu durum bana, adam sanki birden kendini tutamamış veya ağzından kaçırmış gibi geldi. Daha sonra kimse fazla oralı olmayınca o an özür de dilememiş veya gerek görmemiş ortamdan ötürü. Benim de başıma gelebilir diyeceğim bir durum. Art niyet veya kasıtlı bir davranış değildir sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Postal yaladın eyvallah,bok yedin eyvallah,bacak gördün ağzının suyu aktı hadi tamam ama artık milletin götünü de şaplaklama be adam senin yapacağın işi ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Ben bunu anlattığı videoyu çok eskiden izlemiştim neden şimdi gündem olmuş

İTÜ'nün Facebook grubunda videoyu yeni gördüğünü iddia ederek paylaşan kişinin twitter profili tam bir aktroll profili. Celal Şengör değil de bir din hocası falan olsaydı üzerini kapatırlardı zaten.

Not: Yaşanan olayı tasvip etmiyorum ve bence gereken ceza da verilmeli.

• physFx kullanıcısına yanıt

Herif asperger olduğu için karşısından gelen tepkiyi veya gelebilecek tepkiyi umursamıyor, düşünemiyor. Elbette bu bir ‘excuse’ olamaz. Tv’deki programlarında bile ABD’de kütüphaneyle ilgili bir anısını anlatırken görevli kadının bacakları da çok güzeldi minvalinde konuşup sarkıntılıklarını anlatan biri. Ödül töreninde hiç tanımadığı kadını nasıl öptüğü videosu da var. Bunun kankası ilberin de vukuatları çok. Ama akademi gibi kişisel networklerin çok önemli olduğu bir ortamda bu gibi nüfuzlu tiplerle ters düşmek, hele sosyal medyanın olmadığı dönemlerde akademik kariyerin bitişi demekti. Daha kazılsa bu gibilerden neler neler çıkar. Neyse ‘aristokrat’ celal artık kütüphanesinde biraz Marx ve Hegel okur umarım. 1940-60 arası Abd’den çıkan bu iki filozofun yorumlarından kendisini kurtarması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 20 Eylül 2021; 8:56:59 >
  • Olayı yaşayan kadın açıklama yapmadığı sürece boş bir soruşturma olur.

Akademide ilerlemek isteyen kadınların bir kısmı erkek öğretim üyeleri tarafından tacize uğruyor zaten yükselmek için ses etmiyorlar. Birkaç google araması ile bu durumun çokça yaşandığı ortaya çıkar,lisans düzeyinde bile. En son ege'de diş hekimliği fakültesinde kız öğrencilere taciz olayları olmuştu.

Hatta biraz daha araştırırsanız tecavüz girişiminde bulunanı bile var. Ülkenin neyi doğru ki akademisyeni yanlış olmasın, az yükselen güç zehirlenmesine uğruyor.

Bir insanın otistik ve asperger olması benim için bir önem teşkil etmiyor, bunun tedavi edilmemesi ve toplumda "delidir ne yapsa yeridir" anlayışını sorguluyorum.

Ülkede psikoloji ve psikiyatri hâla delilerle ilgilenen insan diye geçtiği için psikiyatristik hastalıkların teşhisi ve varlığı önemli değil. Yeterli analiz yapılsa yetişkinlerde birçok asperger/otistik/bipolar/şizofreni hastası bulunabilir, hatta oranlar şaşırtıcı şekilde yüksek de çıkabilir hastaneye başvurup teşhis alanların oranına göre.

E o zaman tüm mahkumlara bu psikiyatri hastalıklarının testini yapalım adamın hastalığı varsa salalım ne de olsa hürriyetini engellemeyelim. Tedavi etmediğin ve etkilerini azaltmadığın sürece toplumda adamın her yaptığını normalleştirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 20 Eylül 2021; 15:23:37 >

• Fazlasıyla abartılıyor, dindar gorunumlu ne sapıklar var onlara soruşturma açsınlar. 3-5 tane elle tutulur bilim adamı var onları da küstürüp yurt dışına kaçırtacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: romario11111

Fazlasıyla abartılıyor, dindar gorunumlu ne sapıklar var onlara soruşturma açsınlar. 3-5 tane elle tutulur bilim adamı var onları da küstürüp yurt dışına kaçırtacaklar.

Bilim adamı her şeyi yapabilir yani

Komik ve zavallısın

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt

İlber'in muhafazakar, temiz yüzlü oğlan tacizleri twitterda bi ara gündem olmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncu -- 20 Eylül 2021; 14:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bouncu

İlber'in muhafazakar, temiz yüzlü oğlan tacizleri twitterda bi ara gündem olmustu

İlk defa duydum bunu hocam. İnternette arattım fakat karşıma bir şey çıkmadı.

• Kendi ağzından çıkmasaydı bu sözler müritlerinin de etkisiyle kimse inanmazdı

• MegaWindows kullanıcısına yanıt

Sinan Birdal diye aratırsanız zincir çıkar karşınıza.

• pinhani12 P kullanıcısına yanıt
    Dümdüz itiraf etmiş işte çevirmeye gerek yok

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

Hmm demek zavallılık...

Peki biraz empati yapmaya ne dersin?

O kızın kız kardeşin olduğunu düşünsene

• romario11111 R kullanıcısına yanıt
    Yuh artık anan mı baban mı bu kadar neden savunuyorsun ya?

• decolo65 D kullanıcısına yanıt

Krdesim kız adamım yanında büyüyen asistanı, kız rahatsız olsa istediği zaman ceker gider yani ben abartarak anlattığını düşünüyorum. 1000 lerce öğrencisi olmuş bir adam , eğer taciz varsa orada yasal işlem yapılmalı o ayrı bir konu. Ama işin temeline bakınca siyasi kıskançlıklar görüyorum. Aynı Boğaziçi ne yapılan bu adama yapılmak isteniyor.

Bu arada takipçisi de değilim yani, hatta kendisini görünce çoğu zaman kanal değiştiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 20 Eylül 2021; 17:23:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.