Şimdi Ara

İTÜ Çift Anadal Hakkında ? (Sadece bilenler lütfen..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar malum sınav açıklandı. 43 bin gibi bir mf4 sıralamam var. Her ne kadar büyük bir şok olduysa da atlattım artık neredeyse.
    Neyse.. Şu anki düşüncem İtü'de Geomatik Mühendisliği okurken İnşaat'tan ÇAP yapmak. Bu konu hakkında mümkünse İTÜ'de okuyanlar ya da ÇAP yapanlar aydınlatırsa sevinirim. Hafiften gözüm korktu doğrusu, zor mudur bu iş? Bitirdikten sonra hem Geomatik hem İnşaat Mühendisi mi sayılırım? Genel olarak aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Özelden telefon numaramı da verebilirim, ya da kendi numaranızı verebilirsiniz daha kolay iletişim kurmamız için. Teşekkürler.



  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Geomatik okuyup insaatla cap yapan, ayni derse girdiğim arkadaşlarım var; kagit uzerinde bir bolumle cap yapmak için minimum not şartı 3.00 olarak gorunse de inşaat icin pratikte 3.40'a kadar çıkıyor. Geomatik ile insaat ayni fakultede olduğu icin 2. Sinif bitene kadar cap basvurusunda bulunma olasiligin var, bu bir avantaj. Capci arkadaşlarım gerçekten çalışkan ve derslerinde basarili; yani bu amacina ulasman icin bir calisma disiplini gerekecek. Bu bölümleri bitirdiğinde hem geomatik hem de insaat muhendisligi diplomalarini alıyorsun, yani iki unvanin da olacak. Tabii mezun olduktan sonra hangisi uzerine yogunlasacaksin veya bu iki bolumun ortak calistigi alanlara mi yonelirsin, bu sana kalmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Siz bu iki bölümden birindesiniz sanırım. Geomatik'te iseniz eğer bölüm hakkında genel olarak bilgi verebilir misiniz?
    Bi de mesela ÇAP yaptığım zaman final vize haftası dışında da çok yoğun çalışmam gerekir mi? Ve final vize zamanlarında sürekli ders mi çalışmak gerekiyor?
  • Insaattayim, ayni fakultede olmamiza ragmen geomatik ile ilgili pek bilgi veremicem maalesef. Forumda geomatikci arkadaslar varsa seni bilgilendirir. Kabaca harita muhendisligi gibi dusun ama harita muhendisligiyle ne kadar ayni ya da farkli bunu da bilmiyorum. Itu'de tek bir bolumun kendi basina yogunlugunu dusununce cap yaparken cok daha yogun olacagini soyleyeyim sadece. Atiyorum normal ogrenciler 20 kredi verirken sen butun haftani dolduracaksin 2 bolumden toplam 30a yakin kredi vermeye calisacaksin, gibi. Yine de gozunde cok buyutme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım..
    Bilirsiniz bu üniversite sınavına hazırlık döneminde artık insan çileden çıkacak vaziyete gelir kendine zaman ayırmak ister. İşte benim de tek isteğim bu açıkçası, kendime, hobilerime zaman ayırmak istiyorum. Çift Anadal'da bu zor mudur? Kredi olayına falan biraz yabancı olduğum için tam anlayamadım kusura bakmayın
  • ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Capci arkadaslarimdan gordugum kadariyla kolay değil maalesef. Haftada 9 10 ders aldigini, tum haftayi doldurdugunu dusun diyeyim o zaman. Tabii bunlari simdilik dusunme. Okula geldiğinde senin gibi çap, yatay gecis icin gelen cok öğrenci olacak. Okuldaki can uygulamasini da dusununce bir nevi yarisiyor olacaksiniz. Bunlari bilerek, sanki cap yapmayacakmis gibi okula gelmeni tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, tekrar çok teşekkür ederim.

    Geomatik'te okuyan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, okulla ilgili, bölümle ilgili vs. ne olursa..
  • Hocam iyi akşamlar. ÇAP yaptınız mı acaba? Süreç hakkında bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varaman V kullanıcısına yanıt
    Maalesef, ortalamam düşük olduğu için ÇAP planım da hayal oldu. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım Hocam. Peki bölümden memnun musunuz? İngilizce Geomatik okumak avantaj sağlar mı acaba? Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varaman V kullanıcısına yanıt
    Bölümden çoğu anlamda memnunum. İngilizce okumak elbette ekstra fayda sağlayacaktır ama tüm derslerin İngilizce olacağını ve dolayısıyla bir tık daha zor olacağını göz önünde bulundurmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım Hocam. Teşekkür ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.