olan var mı acaba kaç kişi yazacak merak ettim, ben 449 ve 489. olan 2 kişi biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
olan var mı acaba kaç kişi yazacak merak ettim, ben 449 ve 489. olan 2 kişi biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
500-1000 arasındaysa zaten ceng için 2 tercih var: odtu-itu
itu deli burs + beleş yurt + yemek bursu vs. verecekmiş 1k ve altından girenlere + istanbulda odtu ise para bursunu ilk 500 ve altına veriyor, 500-1000 arasına 4 kişilik yurt veriyor ![]() bilkent ve bouna giremeyen bir 500-1000 öğrencisi olsam itüyü yazar geçerdim. yeni gelenler hazırlık okuyun la rekabet olmasın 1.sınıfta ![]() |
Ben özellikle 500-1000 aralığında -daha doğrusu boun cmpe gelmeyenler- çok fazla insanın yazacağını düşünüyorum. İstanbul'da okumak istiyorsa ve boğaziçi tutmuyorsa en mantıklı tercih itü bilgisayar oluyor. |
Ben özellikle 500-1000 aralığında -daha doğrusu boun cmpe gelmeyenler- çok fazla insanın yazacağını düşünüyorum. İstanbul'da okumak istiyorsa ve boğaziçi tutmuyorsa en mantıklı tercih itü bilgisayar oluyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 12 Ağustos 2021; 12:42:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 12 Ağustos 2021; 12:44:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Katiliyorum bu sene boun cmpenin arkasina boun ee yerine itu daha cok yazilicak bence, hatta siralama ilerlemesinin en buyuk faktoru bu tercih kaymasi olur bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
up, bu sene yazacakların discord-telegram kanalı falan varsa çağırın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
atmayın hocam ortaokuldan beri eşek gibi çalışıyorsunuz |