Şimdi Ara

İtü Bilgisayar vs Boğaziçi İktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fen lisesinde okuyorum ygslerde ortalama 130-140 arası yapıyorum. İki bölüm arasında kaldım. Fenime fazla güvenmediğimden tmden de giricem sınava. Bilgisayara küçüklükten merakım var matematiğe de seviyorum o yüzden iktisat da çok zorlamaz. İkisi arasında gidiip geliyorum.İkisine de eşit uzaklıktayım. Tecrübeli mezun ve okuyan abilerimden tavsiye bekliyorum. Şimdiden teşekkürler



  • İtü ekonomi mi boğaziçi iktisat mi, itü bilgisayar mı boğaziçi bilgisayar mı hatta itü işletme mühendisliği mi boğaziçi işletme mi deseydin oturur tartisirdik ama bu sorunun cevabı sana bağlı. Önce sınavını atlat, sonra bu iki bölümün ne olduğunu iyice öğren.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar mı iktisat mı? üniversiteden ziyade bence ona karar vermelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn it -- 30 Nisan 2016; 4:08:41 >
  • Itu bilgisayar mi bogazici iktisat mi sorusundan once sorman gereken cok fazla soru var bence. Mesela matematigi sevmek demek iktisadi halletmek demek degil. Ya da bilgisayarla ilgili olmak da bilgisayar muhendisligini sevecegin anlamina gelmiyor. Bu bolumlerin programlarina baktin mi hic bilmiyorum ama hic sevmeyecegin icerikleri olabilir ikisinin de. Ya da belki birinin icerigi tam da istedigin gibidir. Ve sunu da belirtmek lazim ki senin bu sorunu burada cevaplayabilecek bir kisi bile yok. Cunku kimse senin hakkinda fikir sahibi degil. O yuzden insanlara hangisini secsem gibi seyler yerine nasil bolumler bunlar neleri var neleri yok gibi sorular sormayi tercih et bence. Edindigin fikirlerden sonra da secim sana kalsin. Bogazici iktisatla ilgili sorularin varsa ozelden sorabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.