Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi canım niye lan olum dışlamayin bizi 2014 girisliler hepimiz kardesiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi sarisin degil

Bana yurt falan çıkmadı da durumum baya acil tanıdık falan yok yani onerebilcegin bir şey var mi aramam ya da her oldugnu tahmin ettiğin bir yer ıtü konuk evi vs. parası çok sorun değil şu an

Yurtlar ve Burslar Ofisine git, durumunu anlat. Kalacak yerinin olmadığını söyle. Hatta acındır kendini. Bir de oradaki kadınla muhattap olma da, seni Mustafa Bey'e yönlendirmelerini rica et, ona anlat durumunu. Böyle böyle kısa sürede yurda yerleşme ihtimalin var.

Bir de seni "Boş yatak yok" diye geri çevirebilirler. İnanma. Özellikle de bahar döneminde boş yatakların olduğu oluyor çünkü. Yani yurtlarda illa yer oluyor. Israrcı ol.

Yurtlar ve Burslar Ofisinden önce ya da sonra, kalmak istediğin yurdun müdürlüğün ile de görüşmeni öneriyorum.

Yedek liste ilerleyip sıra sana gelene kadar, Ayazağa Kampüsü'ndeki Yılmaz Aldoğan adlı konuk evinde kalabilir. Fakat aylık ücreti 715 TL, günlük ücreti 44 TL. :) Eğer bu ücret senin için sorun değilse, kalmak için başvur. Burada yer olmadığını sanmıyorum; adı üstünde, konuk evi zaten.

• Ya birde bişey sorcam bankaya parayi yatirinca bizim oldugumuz anlasilsin diye dekontu fakslarken bi yerlerine okul numaramizi ismimizi falan mi yazcaz ? Yardımcı olur musunuz çünkü böyle şeyleri yanlış yapmaktan çok korkarım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Yurt yerleştirme sonuçlarınız açıklanmış.

http://yurtburs.itu.edu.tr/duyurular/2014-2015-egitim-ogretim-yili-yurt-yerlestirme-sonuclari-aciklanmistir.html

Kesin kayıt belgelerini dönemin ilk günü, yurda yerleştiğinizde teslim edeceksiniz.

27-28-29 Ağustos'ta parayı yatırıp, dekontunu da fakslamayı da unutmayın.

Bir öneri: Dekontların kendisini fakslamayın. Yazılar çok belirgin olmadığı için karşı tarafa net gelmiyor. Koyu basım fotokopisini çektirip, onu yollayın.

Hocam parayı yatırıp e mail yoluyla yolladıktan sonra dönem başlayana kadar bir şey yapmama gerek yok değil mi?

Göründüğü kadarıyla yok.

Yurt müdürlüğüne telefon edip sorarak, dekontun ulaştığını da doğrulayın.

• kesin çıkar gibi diyodum bende yedekteyim,bilimoyum napıcam.umarım yedek listede geride değilimdir,yedek listeye kalan birinin ilk 1 ay yurda girme gibi bi ihtimali pek olmuyo sanırım?
  • Kayıt günleri anadolu Gençlik derneğinin standları olacakmış. Kuran dağıtıyorlar ayrıca bilgi veriyorlarmış. Ben sormuştum yurdunuz var mı diye ancak evimiz var itü yakınlarında demişlerdi. İyi insanlara benziyorlar. Kayıt günü araştırın isterseniz belki uygundur. Ben istanbuldanım o yüzden detaylarıyla ilgilenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: turkoglusem

Bana gölet asil çıktı ama bikaç sorum olcak orda kalan tecrübeli birileri var mi yani nası bi yurt sizce ve internet wifi mi kablolu mu

İTÜ'nün lüks yurtlarından biri. Olanaklarına yurtburs.itu.edu.tr sayfasının "Yurtlar" bölümünden ulaşabilirsin, tanıtım broşüründe anlatılıyor: Odalar 1 ya da 2 kişilik, banyo ve tuvalet dairenin içinde, çamaşır makinesi koridorda, mutfak var, karma yurt...

İTÜ yurtlarının hepsinde kablolu Internet var. LAN kablosunun bir ucunu masanın altındaki yuvaya sokuyorsunuz. Kişisel olarak yararlanıyorsunuz. Bu kablolu Internet, "Yurtnet" olarak kısaltılan "İTÜ/NET Yurt Internet" olarak adlandırılıyor.

Ama kampüs sınırları içinde, her yerden bağlanabileceğiniz (kütüphane, yurt, fakülte, kantin, yemekhane vb.) "Eduroam" adlı bir kablosuz ağ da var. Fakat bu her yerden iyi çekmiyor. Ayrıca, kablolu Internet bağlantısına göre yavaş.

• quote:

Ya birde bişey sorcam bankaya parayi yatirinca bizim oldugumuz anlasilsin diye dekontu fakslarken bi yerlerine okul numaramizi ismimizi falan mi yazcaz ? Yardımcı olur musunuz çünkü böyle şeyleri yanlış yapmaktan çok korkarım ben

Dekontun açıklama bölümüne adınızı-soyadınızı, T.C. kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı yazdırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtf02

kesin çıkar gibi diyodum bende yedekteyim,bilimoyum napıcam.umarım yedek listede geride değilimdir,yedek listeye kalan birinin ilk 1 ay yurda girme gibi bi ihtimali pek olmuyo sanırım?

Arka sıralardan 1 aya çıkmaz maalesef.
  • quote:

quote:

Bana gölet asil çıktı ama bikaç sorum olcak orda kalan tecrübeli birileri var mi yani nası bi yurt sizce ve internet wifi mi kablolu mu

İTÜ'nün lüks yurtlarından biri. Olanaklarına yurtburs.itu.edu.tr sayfasının "Yurtlar" bölümünden ulaşabilirsin, tanıtım broşüründe anlatılıyor: Odalar 1 ya da 2 kişilik, banyo ve tuvalet dairenin içinde, çamaşır makinesi koridorda, mutfak var, karma yurt...

İTÜ yurtlarının hepsinde kablolu Internet var. LAN kablosunun bir ucunu masanın altındaki yuvaya sokuyorsunuz. Kişisel olarak yararlanıyorsunuz. Bu kablolu Internet, "Yurtnet" olarak kısaltılan "İTÜ/NET Yurt Internet" olarak adlandırılıyor.

Ama kampüs sınırları içinde, her yerden bağlanabileceğiniz (kütüphane, yurt, fakülte, kantin, yemekhane vb.) "Eduroam" adlı bir kablosuz ağ da var. Fakat bu her yerden iyi çekmiyor. Ayrıca, kablolu Internet bağlantısına göre yavaş.

Hocam bizim vadide internet olayını anlatabilir misin? kablolu mu yine? 3 kişi bağlanmak istediğinde sıkıntı oluyor mu?
    Bir de şimdi yurt sonuçları açıklandı ya yurtlar ne zaman açılır?Ne zaman yurt kayıtlarını yapmamız gerekecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 27 Ağustos 2014; 13:48:07 >

• hocam bölümün taban puanıyla aramda 10 puan var makina bölümü bu arada, yedek listelerde kendi bölümün içindemi oluyo acaba eğer öyleyse gerilerde olurum gibi :( @teoska
  • Ben de yedekteyim de bu bolume giris siramizi nerden bilicez o dikkata aliniyomus ?bir de yedek olsak da tercih ettuiimiz 3 yurttan birine giryoruz di mi ??

• Yurt kayıtları ne zaman acaba ? Babam emekli, annem ev hanımı vadi yurdu cıkmış asilden. Kyk çıkarsa oraya geçeceğim.
  • Mezunlar var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

quote:

quote:

Hocam bizim vadide internet olayını anlatabilir misin? kablolu mu yine? 3 kişi bağlanmak istediğinde sıkıntı oluyor mu?
    Bir de şimdi yurt sonuçları açıklandı ya yurtlar ne zaman açılır?Ne zaman yurt kayıtlarını yapmamız gerekecek?

"İTÜ yurtlarının hepsinde kablolu Internet var" cümlemden, Vadi Yurtları'nda da kablolu Internet olduğu anlamı çıkıyor olmalı. :)

"3 kişinin bağlanması" diye bir şey yok. Herkesin kendi portu var işte. Herkesin kişisel masası var, o masanın altında da Ethernet yuvası var. Kablonun bir ucunu buraya sokuyorsunuz. Herkes, kendi kablolu Internet bağlantısından, kişisel olarak yararlanıyor yani.

Yurtlar 7 Eylül'de açılıyor; çünkü 8 Eylül'de lisans dersleri başlıyor. Fakat hazırlık sınıfı dönemi 15 Eylül'de başladığı için, siz 1 hafta sonra da gelebilirsiniz belki. Emin değilim, bunu Yurtlar ve Burslar Ofisine sorun.

O istenen evrakları teslim edeceğiniz kesin yurt kaydını da yurda geldiğinizde yapacaksınız. 7 Eylül'de gelirseniz yaparsınız işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: wtf02

hocam bölümün taban puanıyla aramda 10 puan var makina bölümü bu arada, yedek listelerde kendi bölümün içindemi oluyo acaba eğer öyleyse gerilerde olurum gibi :( @teoska

Yedek listenin nasıl, neye göre düzenlendiğini bilmiyorum maalesef.

Umarım çok gerilerde değilsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çipetpetçipet

Ben de yedekteyim de bu bolume giris siramizi nerden bilicez o dikkata aliniyomus ?bir de yedek olsak da tercih ettuiimiz 3 yurttan birine giryoruz di mi ??

Yedek listenin neye göre, nasıl düzenlendiğini bilmiyorum; dolayısıyla yedek listede x. sıradan olursan neden, neye göre x. sırada olduğunu da. Umarım gerilerde değilsindir.

Yedek liste ilerledi ve sıra sana geldi diyelim. O an hangi yurtta boş kontenjan varsa oraya yerleşirsin. Yani rastgele. Tercih listen önemli değil burada. Tercih listende ilk sıraya Vadi'yi yazmışsındır; ama yedek liste ilerledikten sonra sıra sana geldiğinde sana Gölet'i verebilirler.
  • Yurt kaydı için anne baba personel bilgisi istemişler. Annem ev hanımı babam da emekli. Babamın emekli olduğuna dair bir belge almam gerekir mi yoksa o personel bilgisiyle ilgili belgele4 beni ilgilendirmiyo mu. Çok teşekkürler şimdiden

• arkadaşlar bu sene kimya bölümüne girdim. evim istanbul'da fakat kampüslere 1.5-2 saat uzaklıkta. ne yazık ki yurt çıkmadı biraz önce yurt ofisi aradım. durumumu anlattım lakin evim ne kadar kampüslere uzak da olsa istanbul'da olduğum için yedek listelerde gerilerde olacağımı ve 2. döneme anca yurt çıkacağını söyledi. ne yazık ki istanbul'da oturan arkadaşlarda da durum böyle olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperp

arkadaşlar bu sene kimya bölümüne girdim. evim istanbul'da fakat kampüslere 1.5-2 saat uzaklıkta. ne yazık ki yurt çıkmadı biraz önce yurt ofisi aradım. durumumu anlattım lakin evim ne kadar kampüslere uzak da olsa istanbul'da olduğum için yedek listelerde gerilerde olacağımı ve 2. döneme anca yurt çıkacağını söyledi. ne yazık ki istanbul'da oturan arkadaşlarda da durum böyle olacakmış.

Ya nolacaktı ilk seni mi alacaktı ben açıktayım şu an kalacak yerim yok

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.