Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
45
Favori
170.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ForgiveMee

Abiler bişey sorucam biraz geç olduğunu biliyorum ama cahilliğime verin yurt arıyorum napabilirim? itü ydy ye gidiyorumda o çevrede herhangi bi yurt biliyormusunuz?

Osmanbey'de süleymancıların yurdu var.
  • Transcript talep edemiyorum sis.itu.edu.tr den.

Öğrenci bilgilerinin içinde talep et diye bir yer olması gerekiyormuş kendi sitesinde yazdığına göre ama yok. Nasıl alabilirim ben bunu?

Bir de makinadayım ben ayazağa nın öğrenci işlerinden mi gümüşsuyu nunkinden mi alıyorum?

TDK:Makine - Mühendisler:Makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpk

Transcript talep edemiyorum sis.itu.edu.tr den.

Öğrenci bilgilerinin içinde talep et diye bir yer olması gerekiyormuş kendi sitesinde yazdığına göre ama yok. Nasıl alabilirim ben bunu?

Bir de makinadayım ben ayazağa nın öğrenci işlerinden mi gümüşsuyu nunkinden mi alıyorum?

Hazirliktaysan transkript alamazsin, cunku zaten transkriptin olmaz. Burs basvurusu falan yapacaksan hazirlik ogrencilerinden ogrenci belgesi, OSYS belgesi vb. belgeler isteniyor zaten.

Ayrica ogrenci belgelesi, transkript bunlar maslak'tan alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit:mention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpk -- 14 Ekim 2013; 12:57:27 >

• quote:

Atladım hazırlığı. Lisansa geçtim bu yıl. İş bankası işte üniversiteli kart başvurusu için gerekiyor. Ben maslak taki öğrenci işlerine gitsem verirler mi?

o zaman alırsın ama şu anda okul açık değil tabii, internet sitesinden falan ne zaman açıldığını öğrenip gidersin.

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

Atladım hazırlığı. Lisansa geçtim bu yıl. İş bankası işte üniversiteli kart başvurusu için gerekiyor. Ben maslak taki öğrenci işlerine gitsem verirler mi?

o zaman alırsın ama şu anda okul açık değil tabii, internet sitesinden falan ne zaman açıldığını öğrenip gidersin.

Acelesi yok zaten haftaya pazartesi bir ara giderim. Hangi binada öğrenci işleri? Rektörlük mü?
  • quote:

quote:

quote:

Acelesi yok zaten haftaya pazartesi bir ara giderim. Hangi binada öğrenci işleri? Rektörlük mü?

Hayir, kendi binasi var. Kutuphaneye geldiginde kutuphaneyi soluna alip devam et, ileride soldaki bina.

• Öğrenci otomasyon merkezi o muymuş? Ben orayı bize ders programını atayan serverların olduğu oda diye düşünmüştüm

Teşekkürler

Edit: mention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpk -- 15 Ekim 2013; 15:06:24 >

• hazırlıktaki cumulative sınavları kendi sınıfımızda mı olur? yoksa bir giriş kartı falan mı verirler 1 gün öncesi okula gidemiyeceğim de ondan soruyorum. Haftaya salıya cumulative koymuşlar.

Orijinalden alıntı: rambocell

hazırlıktaki cumulative sınavları kendi sınıfımızda mı olur? yoksa bir giriş kartı falan mı verirler 1 gün öncesi okula gidemiyeceğim de ondan soruyorum. Haftaya salıya cumulative koymuşlar.

Kendi sınıfınızda, hocanızın gözetmenliğinde, ders saatinde.
  • BIL104 E dersini alıyorum arkadaşşlar hoca sınavda ne tip soru soruyor ? Sadece ödevlerdeki gibi problemi verip programını yazmamızı mı istiyor ? Başka ne tarz sorular soruyor? Bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

hazırlıktaki cumulative sınavları kendi sınıfımızda mı olur? yoksa bir giriş kartı falan mı verirler 1 gün öncesi okula gidemiyeceğim de ondan soruyorum. Haftaya salıya cumulative koymuşlar.

Kendi sınıfınızda, hocanızın gözetmenliğinde, ders saatinde.

saat 10da olacak hocam ders saatinde olmayacak . 2 saat sürecek 12ye kadar .

sherlock | suits | the prestige | shutter island | se7en | the wolverine | the shawshank redemption | white house down | LOTR | the matrix | iron man | the hobbit | harry potter | léon | titanic
    rafa nadal & agnieszka radwanska
  • quote:

Orijinalden alıntı: dessy

hocam bil101e sınavlarına nereden çalışmalıyız , yardımcı olabilir misin? 10'da en azından 8,9 yaptırabilse bize.. :)

Bizim bölümde BIL101E olmadığı ve dolayısıyla bu dersi almadığım ve ilgilenmediğim için, pek bilgim yok açıkçası. "Computers Are Your Future" diye bir kitaptan alınma slaytlar var, onların bahsi geçiyor genelde.

Yine de bu dersi almış olan birinin yanıt vermesi daha iyi olur.

Ekleme: Facebook'tak İTÜ Aktüel grubundan aratıp şunları buldum:

http://wps.prenhall.com/bp_daley_ciyf_8/0,10010,1799927-,00.html
    http://wps.prenhall.com/bp_daley_cayf_9/
    http://www.pearsonhighered.com/cayf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 18 Ekim 2013; 23:11:16 >

• Tur101e dersi alan var mı vize tarihlni nereden öğrenirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Tur101e dersi alan var mı vize tarihlni nereden öğrenirim?

TUR, ATA gibi derslerin sınav tarihleri hocaya göre değişir, hocana sor direkt olarak.

quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Tur101e dersi alan var mı vize tarihlni nereden öğrenirim?

TUR, ATA gibi derslerin sınav tarihleri hocaya göre değişir, hocana sor direkt olarak.

Sağolasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Howard_12 -- 19 Ekim 2013; 12:25:10 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.