Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oda arkadaşlarımın ikiside FIZ106EL alıyordu ve ilk deneyi bile yapmışlardı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

arkadaşlar bu hafta fiz 106 labları yoklama aldı mı?

Labların açılmış olması lazım, açıldıysa yoklama alınmıştır

O zaman kaldik

Nasıl kaldın, 2 kere gitmeme hakkın var sanırım doldurdun mu hepsini? 3. hafta açılıyor olması lazım labların bundan sonra hepsine gitmen gerekli yanılmıyorsam

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman kaldik

Nasıl kaldın, 2 kere gitmeme hakkın var sanırım doldurdun mu hepsini? 3. hafta açılıyor olması lazım labların bundan sonra hepsine gitmen gerekli yanılmıyorsam

İki kere girmem hakkim var diye biliyorum ve evet, girmedim ikisine de eger ikincide kaliyorsak, ...

@houdston, bu hafta yapmis olmalari lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman kaldik

İki kere girmem hakkim var diye biliyorum ve evet, girmedim ikisine de eger ikincide kaliyorsak, ...

Labların başladığı söylenen ilk hafta tanıtım olduğunu ve yoklama alınmadığını biliyorum ben. Bu hafta ilk deneyler yapıldı. Benc sen haftaya git ne olur olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman kaldik

Sıkıntı olmaz ilk hafta anlatıyorlar falan zaten, 1 hafta yok yazılmış olursun. Telafi oluyordu 106'da var mı bilmiyorum varsa dönem sonu telafiye girersin

• çok teşekkürler
  • Nexus 10.1tablet ile bluetooth keyboard arsında eşleşme sağlayamıyorum.Bluetooh ışığı düzenli olarak yanmıyor,yanıp sönüyor ve eşleşme yap dediğim zaman bluetooh kodu ekranda çıkıyor ve o kodu sanal klavyeden giremiyorum,bluetooh keyboard dan girmeye çalışıyorum fakat ekranda girdiğimkodu da göremiyorum.Nasıl eşleşme yapabilirim?Cok ACİL!!!!
  • gök yurdunda kalan var mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: confused engineer

Nexus 10.1tablet ile bluetooth keyboard arsında eşleşme sağlayamıyorum.Bluetooh ışığı düzenli olarak yanmıyor,yanıp sönüyor ve eşleşme yap dediğim zaman bluetooh kodu ekranda çıkıyor ve o kodu sanal klavyeden giremiyorum,bluetooh keyboard dan girmeye çalışıyorum fakat ekranda girdiğimkodu da göremiyorum.Nasıl eşleşme yapabilirim?Cok ACİL!!!!

you must be really confused (iyi ki bir hazırlık okudum)
  • Arkadaşlar ing102 alanlara bir sorum olacak. Şimdi argumentative essay için akademik olmayan kitaptan veya filmden alıntı yapabilir miyim?

Edit: Bir de İTÜ kütüphanesine mi ne erişim vardı Google Scholar gibi, o nasıl oluyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 4 Mayıs 2014; 10:36:50 >
  • quote:

Arkadaşlar ing102 alanlara bir sorum olacak. Şimdi argumentative essay için akademik olmayan kitaptan veya filmden alıntı yapabilir miyim?

Edit: Bir de İTÜ kütüphanesine mi ne erişim vardı Google Scholar gibi, o nasıl oluyordu?

Sanmıyorum.vikipediaya izin verilmiyor mesela.daha kesin bir kaynak istiyorlar.Filmlerde yapılan hatalar da meşhur baya yani zorlama sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Arkadaşlar ing102 alanlara bir sorum olacak. Şimdi argumentative essay için akademik olmayan kitaptan veya filmden alıntı yapabilir miyim?

Sanmıyorum.vikipediaya izin verilmiyor mesela.daha kesin bir kaynak istiyorlar.Filmlerde yapılan hatalar da meşhur baya yani zorlama sen

teşekkürler

• kimya 1 labında ba aralığı 83-89 mu hala, teknikforumda 84le bb geldiğini söyleyenler var da geçen dönem alan arkadaşlar bilginin güncelliğini teyit ederlerse sevinirim.

edit:19 aa, 9 ba, 2 bb, 6 ff olan kimya labında bb aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 31 Ağustos 2014; 15:50:56 >
  • BIL101E muafiyet sınavı kayıtı nerden yapılıyor.
  • prof sınavına kaç kez girebiliyoruz.
    bende 2012 girişliyim. geçemedim hala.
    bu arada benide alın guruba
    maden mühendisliği sıralamam 81387
  • beyler,İmalat mühendisliğinde okuyorum.SNT derslerinde ders programımda bir link var ona tıklayınca bazı SNT dersleri var bazıları yok.Ben orda olmayan bir snt aldım(fotografçılık).Bu problem olur mu,illa ders programındaki linktekilerden mi seçmem gerekiyordu?sistem kabul etti bu arada.Sizden gelen ce,vaba göre droplayacağım acil.
  • arkadaşlar, aramızda ata102 alan var mı? Kimden alayım.

Ben 101i sait kofoğlu'ndan aldım, bilmeden, hay almaz olaydım
  • quote:

arkadaşlar, aramızda ata102 alan var mı? Kimden alayım.

barış ertemden alma da kimden alırsan al. alırsan da 2 başka hocadan alacağının 2 düşük harf notuna kendini hazırla. son cümle düşük oldu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

barış ertemden alma da kimden alırsan al. alırsan da 2 başka hocadan alacağının 2 düşük harf notuna kendini hazırla. son cümle düşük oldu ama

anladım, öğrendiğim iyi oldu

• quote:

Niye be usta? Sait Kofoğlu iyidir. Ha tabii bu kadar yazmaya alışık olmayan adamı çarpar. Ben vize+final 11 sayfa yazmıştım.

En azından derste not alma zorunda değilsin, hikaye gibi dinliyorsun. Onun dışında diğer ATA hocalarına göre ders notu az diyebilirim, diğerleri daha çok not veriyor, o da yoruyor adamı; ama Sait hoca kadar da sınavda yazdırmazlar.

Ben ATA'ları aldım. Hem aldığım hocalara, hem de gözlemlerime dayanarak Seda Bayındır Uluskan diyebilirim. Kendisinden 102 aldım, şahane hocadır. Hem dersi zevkli, hem de sınavlarında 3 sayfa felan yazsan rahat yeter. Dağılımı da bayağı iyiydi. Yalnız uyarayım seni, bayağı notu vardı. Hani Sait hocaya göre daha fazla çalışman gereken yer olur. Bunlar dışında Pelin Helvacı, Serap Sarıhan alınabilecek en iyi hocalardan. Özellikle Sait dışında erkek hocalara çok bulaşma. Gerçi Sait de ters gelmiş sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 13 Ocak 2015; 23:39:58 >

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.