Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
27
Favori
140.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

Orijinalden alıntı: DnaSua

Sağolasın; yarın sabah yine bir iki ders almaya çalışacağım, belki olur. Bu dönem sıkıntı oldu ders seçmek, doğru düzgün alabileceğim ders sayısı azdı.Kısmet...
    @hmac

rica ederim. pirince giderken evdeki bulgurdan olma da. kolay gelsin.

Yok abi; ders bırakmadan deneyeceğim, çarşamba günü boş kaldı istemeyerek; yani aklımda yoktu, belki bu güne Fizik alabilirim ya da Türkçe. ''drop'' yapmazsak eldeki dersler durur değil mi, sadece ''add'' yapacağım; sakata gelmeyeyim dediğin gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

Sağolasın; yarın sabah yine bir iki ders almaya çalışacağım, belki olur. Bu dönem sıkıntı oldu ders seçmek, doğru düzgün alabileceğim ders sayısı azdı.Kısmet...
    @hmac

rica ederim. pirince giderken evdeki bulgurdan olma da. kolay gelsin.

Yok abi; ders bırakmadan deneyeceğim, çarşamba günü boş kaldı istemeyerek; yani aklımda yoktu, belki bu güne Fizik alabilirim ya da Türkçe. ''drop'' yapmazsak eldeki dersler durur değil mi, sadece ''add'' yapacağım; sakata gelmeyeyim dediğin gibi

yok, zaten yarın başlayacak, pazar günü bitecek olay add-drop olayı değil. sadece sistem tüm öğrencilere yeniden açılıyor. kontenjan taleplerine göre arttırımlar oldu, bunlar sisteme işlendi. tekrar ders seçme olanağı sunuluyor yani. eğer sen yarın kayıtlı derslerinden birinin yanındaki değişim seçeneğini seçmeden yeni crn'ler girersen hiçbir şey olmaz. add-drop olayı 16-20 eylül tarihlerinde olacak ve de danışman onayı olmadan mümkün olmayan bir şey zaten.

• Teşekkürler yeniden...
    @hmac
  • Dün otomasyondan ders programını alıp sonra da bugün ders eklemeye çalışıp "You have no Registration Time Ticket. Please contact the registration administrator for your time ticket." uyarısıyla karşılaşan var mı? ders ekleyemeyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innteressant -- 12 Eylül 2013; 10:46:47 >
  • innteressant İ kullanıcısına yanıt
    Geçen sene kalkmış bu olay.Malesef add/drop yapamıyoruz
    MAT101 Şeyda Canan Tekin nasıldır?
  • Bugün okula giden var mı?Oryantasyon falan oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oldu ya Teknikforumda o hoca hakkında yapılan yorumlar varda, sanırım şimdi açılmamakta site
  • arkadaşlar, şu anda olan şey add/drop değil. sistem yeniden açıldı sadece. add/drop okulun ilk haftası içerisinde olur. derse gidip dersi ve hocayı tanıdıktan sonra verebileceğiniz muhtemel kararlar göz önüne alınarak yapılan bir şey. size de bu hakkın tanınması olası.
  • hmac H kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim, ilk hafta halletmeye bakacağım.
  • okula giden oldu mu bugün?
  • hoca yorumlarına baktım ing- sabiha bahar avcı, fiz-tevfik açıktepe iyiymiş am öbürleri hakkında pek bi şey bulamadım
    kim- barış kışkan,mat-cihangir özemir,res-aysun köroğlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz bezi

hoca yorumlarına baktım ing- sabiha bahar avcı, fiz-tevfik açıktepe iyiymiş am öbürleri hakkında pek bi şey bulamadım

benim de kimya dersim barış kışkan'dan, aynı sınıftayız herhalde. gerçi kimyada pek hocanın etkisi yok, genel olarak kötü kimya zümresi.

yaz okulunda mat 103e alacaktım, cihangir özemir'i soruşturduğum kadarıyla iyi bir hocaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 12 Eylül 2013; 13:55:25 >
  • hmac H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
    Korktum değiştiremezsem diye
  • Bir de şeyi sorucam sizlere add/drop için danışmandan nasıl randevu alırız nereden buluruz?
    Gün ve saatleri aynı fakat başka hocadan ders almak istiyorum,değiştirmek istediğimde sorun çıkarmazlar değil mi?
    En kötü halde dilekçe yazmam gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Bir de şeyi sorucam sizlere add/drop için danışmandan nasıl randevu alırız nereden buluruz?
    Gün ve saatleri aynı fakat başka hocadan ders almak istiyorum,değiştirmek istediğimde sorun çıkarmazlar değil mi?

Lisans eğitimine bu dönem yeni başlıyorsan ve ders programın otomasyon tarafından hazırlandıysa Add/Drop yapamayabilir, programınla oynayamayabilirsin. Çünkü geçen yıl sistem buna müsaade etmemişti. Sanırım kökten yasakladılar bunu. İki yıl önce yapılabiliyordu ama.

SIS > Sisteme Giriş > Öğrenci Servisi > Danışman Menüsü > Danışman Haftalık Görüşme Planı

Eğer burada 2013-2014 Güz Dönemi için bir plan varsa, o saatler içinde hocanın odasına uğrarsın. Odasını da fakültenin/bölümün sitesinden öğrenirsin.

Sayfada böyle bir plan yoksa e-posta atıp sorabilirsin. E-posta adresi için de yine fakültenin/bölümün sitesine bakarsın ya da rehber.itu.edu.tr sayfasından öğrenirsin.

• quote:

hoca yorumlarına baktım ing- sabiha bahar avcı, fiz-tevfik açıktepe iyiymiş am öbürleri hakkında pek bi şey bulamadım

ING102'yi Sabiha Bahar Arıcı'dan almıştım. İyi birisi; ama özen göstermen gerekiyor. Yoksa umduğundan düşük not alabilirsin. İstediği belli formatlar vardır, onlara uyman lazım. Gereken önemi, ilgiyi, özeni gösterirsen sıkıntı olmaz. AA gelmişti benim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Bir de şeyi sorucam sizlere add/drop için danışmandan nasıl randevu alırız nereden buluruz?

Lisans eğitimine bu dönem yeni başlıyorsan ve ders programın otomasyon tarafından hazırlandıysa Add/Drop yapamayabilir, programınla oynayamayabilirsin. Çünkü geçen yıl sistem buna müsaade etmemişti. Sanırım kökten yasakladılar bunu. İki yıl önce yapılabiliyordu ama.

SIS > Sisteme Giriş > Öğrenci Servisi > Danışman Menüsü > Danışman Haftalık Görüşme Planı

Eğer burada 2013-2014 Güz Dönemi için bir plan varsa, o saatler içinde hocanın odasına uğrarsın. Odasını da fakültenin/bölümün sitesinden öğrenirsin.

Sayfada böyle bir plan yoksa e-posta atıp sorabilirsin. E-posta adresi için de yine fakültenin/bölümün sitesine bakarsın ya da rehber.itu.edu.tr sayfasından öğrenirsin.

Teşekkür ederim.O olayı da kaldırmasalardı iyiydi

• Bugun gittim sabahtan Fizik ders yapıldı öğleden sonra kimyaya kimse gelmedi bende çıktım şimdi yarın açılış töreni varmış ders olur mu? Birde yarın lab dersim var lablar ilk hafta olmaz diye birşey duydum doğru mu ona göre gitmicem yarın
  • derslere özen göstermeye çalışacağım.düşük notlar almak istemiyorum kimya konusunda ben de öyle duydum
  • quote:

hocalari nerden ogrendin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.