Şimdi Ara

İttirmeden ve kaçırmadan farm yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yapabilmek için illaha diamond mu olmak gerekiyor ?

• evet
  • evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyr şuan platım ve yapabiliyorum
  • Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır benim gibi challenger olman gerek
  • Beyni olan yapar lig farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gold bile yapar
  • Evet
  • Diamondlar bile yapamıyor ki

• Nasıl yapıldığını açıklasanız bence daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Nasıl yapıldığını açıklasanız bence daha iyi olmaz mı?

Güzel yorum + verdim.

Biliyorum ama nasıl anlatırım hiçbir fikrim yok.Her şampiyonda farklıdır bu durum(skiller).Minyon alırken canı 50-60 gibi aa yapıp alırsan güzel olur.Karşındaki de aynı şekilde last hit atıyorsa böyle devam etmelisin.Karşındaki pushladığı(kule altında zor cs alan champlar için) veya aa yapamıycak gibi olduğun zaman skillerini kullanmalısın.Eğer tower altı minyon alabilcek bir şampiyon oynuyorsan bunu yapmana gerek bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 16 Şubat 2016; 21:55:04 >
  • Koridoru dondurmak deniyor dedigin seye. Kulen yoksa, rakip farma yanasmaya korkuyosa, gerideysen veya baskin yeme ihtimalin fazlaysa koridoru dondurursun. Bunun cok degisik yontemleri var, koridor asamasinda sadece last hit alarak yapma yolu var, buyuk minyonu ayarlayarak ortada dondurmak var, ittirmek var, bir suru olay var. Benim yaptigim yol ise s tusuna basarak sampiyonu durdurmak ve bosluk tusuna duz vurus tusu koyup minyonlara son vurus yapmak.

• eet xsd
  • minyon agrosu almamaya çalış tek inceliği bu yoksa karşındaki adam minyonlara hiç dokunmazken senin koridor dondurma şansın yok, istediğin kadar last hit yap. he dondurursun en fazla 3 dakika dondurursun. ister istemez ilerleyecek çünkü son vuruş da olsa sen bir vuruş fazla yapıyorsun
  • her zaman koridor dondurma yapılmaz. oyun içi durumlara göre yapılır. karşındaki adam sana burst atabiliyor yada sürekli dürtüp agresif oynuyorsa yapabileceğin bir şey yok.
    kendi şampiyonunun patlamasını bekleyeceksin ve rakip lanede yokken olabildiğince iticeksin koridoru.

rakip laneden ayrılmıyorsa bırakıcaksın itsin sende geride safe farmını yapıcaksın. sana karşı bir avantajı yoksa genelde itmez zaten o kadar.

elinden geldiğince totemli oynayıp harita kontrolünü yaparak alabildiğin kadar minyon alıp roamlama yada karşı junglerı oyundan düşürme denemeleri yaparak avantaj sağlamaya çalışabilirsin.
  • faker bile yapamıyor robot olmak lazım. arada 1 kaç minyon kaçırarak gold ve üstü herkes yapabilmeli ama.
  • Platkende yapabiliyordum

Diayim

• quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Nasıl yapıldığını açıklasanız bence daha iyi olmaz mı?

4 senedir oynuyorum

Artik minonun can cubuguna bakarak yapabiliyoum

Gozunun alismasi gerekiyor.

Minyona sag tiklayip canina bakmana gerek yok

• Adc oynuyorsan forgiven replaylerini bir yerden bulursun adam minyon kaçırmıyor öğrenmeye çalış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.