Şimdi Ara

iTransmission - iPad ile Torrent'lerinizi indirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
6
Favori
8.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında iPod Touch için Torrentula kullanıyordum iPad'e geçtikten sonra da iTransmission'ı keşfettim. Torrent ile ilgilenen arkadaşların işine yarayacak bir uygulama. BEn netbook ile indiriyordum ve iPad'den sonra netbook'u sırf torrentler yüzünden satamıyordum. Ta ki iTransmission'ı bulana kadar.

Cydia'danhttp://cydia.myrepospace.com/ veyahttp://repo.insanelyi.com/ repolarını ekleyin. iTransmission'ı arayın ve indirin. Başka hiçbir ayara gerek yok. Safariden indirmek istediğiniz torrent linkini kopyalayın (*.torrent uzantılı olan) ve + ile iTransmission'a ekleyin. iFile ile unzip edebilirsiniz veya PC'de iTools ile direkt pc'ye aktarabilirsiniz indirdiklerinizi.

Arka planda indirmeye devam etmesini istiyorsanız yine Cydia'dan Backgrounder adlı tweak'i indirebilirsiniz. Backgrounder ile override bölümünden iTransmission'ı ekleyip Force modunu seçeceksiniz. Böylece iTransmission arka planda da indirmeye devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Nisan 2012; 22:08:51 >

• peki iTransmission2 olanı nedir ?

ve ipad yada iphone nun ekranı kapandıgında downloada devam edıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 30 Nisan 2012; 8:47:34 >
  • Evet Backgrounder kullanırsanız devam ediyor. Fakat ekstra olarak insomnia adlı tweak'i yüklemeniz gerek çünkü ekranı kapattıktan belli süre sonra wi-fi bağlantısını da kapatıyor sistem pili azaltmamak için.

iTransmission 2 bende işe yaramadı 1'i kullanıyorum.
  • Yararlı teşekkürler
  • kaç gb oluyo standrat bir film benim ipad 16gb yetmez ki bunlar için
  • ibretlik paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

ibretlik paylaşım.

+1000000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 24 Ağustos 2012; 15:16:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu dosyaları ifile'da açtığımızda bu film dosyalarına altyazı eklebiliyor muyuz?
    sırf torrent il film indirmek ve altyazı eklemek amacıyla bilgisayar alayım diyordum, beni masraftan kurtaracak bu iş anlaşılan.
  • Ben itransmission 2 yi bütün yaz boyunca iphone 4 te kullandım. Yazlıkta internet olmadığı için yazın çıkan dizilerimi barların internetini sömürerek indiridm :) Kullanımı çok basit. Ben .torrent dosyasını indiriyorum. ifile dan onu itransmission 2 de açarak indirmeye başlıyorum. Gayetde iyi çalısıyor.
    Altyazı olayı nasıl yapılır bilmiyorum. Av player programını kullanırsanız oluyor diyebiliyorum. Onun altyazı desteği var.
  • Yaziktir gunahtir cihaza yahu. Pili yer namissiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

Yaziktir gunahtir cihaza yahu. Pili yer namissiz.

Backgrounder ile arka planda açık şekilde indirebilirsiniz cihaz kilitliyken.

Bir de genelde geceleri şarjdayken indirim yapmak daha mantıklı geliyor bana. PC'nin fan sesleriyle başınızı şişirmeden indirim yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Eylül 2012; 13:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinnn

peki bu dosyaları ifile'da açtığımızda bu film dosyalarına altyazı eklebiliyor muyuz?
    sırf torrent il film indirmek ve altyazı eklemek amacıyla bilgisayar alayım diyordum, beni masraftan kurtaracak bu iş anlaşılan.

Altyazı dosyalarını da divxplanet.com'dan ipad ile indirebilirsiniz. Safariye download plugini kurabilirsiniz veya Downloads HD uygulamasını indirip oradan siteye girerek indirirsiniz. iFile ile dosyaları rar'dan çıkartıp AVPlayer HD programının klasörüne gönderirsiniz. AVPlayerHD'yi açarsınız, altyazı dosyasıyla filmin ismini aynı şekilde yaparsınız. Altyazıya tıklayıp karakter kodunu Turkish'e getirirsiniz ve filminizi/dizinizi izlersiniz.

• Niye duzgun bir torrent programi cikmadiysa gicik etti itransmission backgrounder yuzunden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Zamanında iPod Touch için Torrentula kullanıyordum iPad'e geçtikten sonra da iTransmission'ı keşfettim. Torrent ile ilgilenen arkadaşların işine yarayacak bir uygulama. BEn netbook ile indiriyordum ve iPad'den sonra netbook'u sırf torrentler yüzünden satamıyordum. Ta ki iTransmission'ı bulana kadar.

Cydia'danhttp://cydia.myrepospace.com/ veyahttp://repo.insanelyi.com/ repolarını ekleyin. iTransmission'ı arayın ve indirin. Başka hiçbir ayara gerek yok. Safariden indirmek istediğiniz torrent linkini kopyalayın (*.torrent uzantılı olan) ve + ile iTransmission'a ekleyin. iFile ile unzip edebilirsiniz veya PC'de iTools ile direkt pc'ye aktarabilirsiniz indirdiklerinizi.

Arka planda indirmeye devam etmesini istiyorsanız yine Cydia'dan Backgrounder adlı tweak'i indirebilirsiniz. Backgrounder ile override bölümünden iTransmission'ı ekleyip Force modunu seçeceksiniz. Böylece iTransmission arka planda da indirmeye devam edecek.

Arkadaslar backgrounderdan arkadasın dediği gibi override dan ekleyip force moduna alıyorum, fakat itransmission simge durumuna kuculttukten 5 dk sonra açtığımda indirmenin aynı yerde kaldığını görüyorum, sizce sorun nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Zamanında iPod Touch için Torrentula kullanıyordum iPad'e geçtikten sonra da iTransmission'ı keşfettim. Torrent ile ilgilenen arkadaşların işine yarayacak bir uygulama. BEn netbook ile indiriyordum ve iPad'den sonra netbook'u sırf torrentler yüzünden satamıyordum. Ta ki iTransmission'ı bulana kadar.

Arkadaslar backgrounderdan arkadasın dediği gibi override dan ekleyip force moduna alıyorum, fakat itransmission simge durumuna kuculttukten 5 dk sonra açtığımda indirmenin aynı yerde kaldığını görüyorum, sizce sorun nedir?

Sorun çözüldü home tuşuna basili tutmak gerekiyormuş.

• iPad'n hafıza biraz fazla olsaydı çok işe yarardı. Ama bu şekilde ancak ufak dosyalarda işe yarar.

250, 500 gb hafızalı iPad ne zaman göreceğiz bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Sorun çözüldü home tuşuna basili tutmak gerekiyormuş.

Açabilirmisiniz ? Ben itransmission 2 kullandım fakat ekranı kilitleyince direk durduruyor yuvarlak şeye basınca bir daha başlıyor. Ben bunu ekran kilitliyken kullanamadıktan sonra ne mantığı var? Sikdim itransmission classic kurdum ekran kilitleyince devam ediyor fakat 15-20 dk sonra "itransmission will exin in ..." Şeklinde uyarı verip kapanıyor. Benim istediğim yatarken bırakıp sabaha kadar sorunsuz inmesini sağlamak ne gikmetse hiç bir program bunu başaramadı çok zor bişeymi bu

• hic ugrasmayin bir tane raspberry pi alin. yazik gunah cihaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

hic ugrasmayin bir tane raspberry pi alin. yazik gunah cihaza.

• iOs 8'de performans sorunu varmış. Çöküyor diyorlar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.