Şimdi Ara

Itopya PC üzerinden toplayacağım sistem için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler dilerim. Itopya PC üzerinden toplayacağım sisteme öneriler almak için konuyu açıyorum. Sistemi yeni nesil oyunları 1080p ultra ayarlarda 60 kare üstü oyun oynama ve
    CAD/CAM programlarını stabil bir şekilde çalıştırabilmek için kuruyorum.Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

• Hocam vatanda kdv indirimi başladı neden itopyadan topluyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Şu an sizden öğrendim ürünler için oraya da bakacağım. Seçtiğim ürünler hakkında yorumunuzu öğrenmek isterim.
  • 1660ti için 2300 tl vereceğinize aynı fiyata RTX 2060 alın.
    www.vatanbilgisayar.com
    Msi Geforce Rtx 2060 Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2060-ventus-6g-oc-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

Ekleme: Sepete ekle gözüküyordu şimdi stoktaki mağazalar olarak gözüküyor.

2529 TL MSI Gaming RTX 2060
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX 2060 GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-2060-gaming-6g-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

Ekleme 2: Sizin seçtiğiniz ekran kartının aynısı 2049 TL imiş vatanda
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce GTX1660Ti GAMING X 6GB GDDR6 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660ti-gaming-x-6gb-gddr6-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 15 Mart 2019; 15:56:16 >

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.Şu an ben de bakıyorum Vatana alanın elinde kalıyor ürünler hızlı olmak lazım galiba.

RTX konusuna gelirsem eğer GTX 1660ti fiyat ve performans olarak isteklerimi fazlasıyla karşılıyor. Benchmark videoaları, linustechtips,jayztwocents gibi youtube kanallarında bu ekran kartının 1080p kralı olduğu söylendi ve fiyat olarakta rtxten daha uygun bu yüzden tercihimi 1660ti'dan yana kullanacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Hocam vatanda kdv indirimi başladı neden itopyadan topluyorsunuz?
    Hocam bu indirim sadece internet üzerinden mi yoksa Mağazaya gitsek ordada varmı indirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmuT__35

Hocam bu indirim sadece internet üzerinden mi yoksa Mağazaya gitsek ordada varmı indirim ?

Alıntıları Göster
    Mağazada da geçerli diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UmuT__35 kullanıcısına yanıt
    Aradığınız ürün ile ilgili stoktaki mağazalara bakarak hangi mağazasında olduğunu görebilirsiniz. Her ürün her mağazada bulunmuyor.
  • quote:

Hocam vatanda kdv indirimi başladı neden itopyadan topluyorsunuz?
    Kdv indirimini adamlar indirimden önce günlük 3 TL artıda arttira evo 860 500 GB 630 lira yaptı şimdide kdv indirimi adı altında 570 liraya satıyor bizde yedik şuan 2600 1120tl nası kdv indirimiymis geçen indirimde 1020tl di

• quote:

Orijinalden alıntı: -QAism-

Kdv indirimini adamlar indirimden önce günlük 3 TL artıda arttira evo 860 500 GB 630 lira yaptı şimdide kdv indirimi adı altında 570 liraya satıyor bizde yedik şuan 2600 1120tl nası kdv indirimiymis geçen indirimde 1020tl di

Alıntıları Göster
    Ben msi rtx 2080 trio aldım gecen kdv indiriminden her yerde 6000den baslıyor 5300 e aldım hemde taksitle. Üründen ürüne fark olur elbet
  • quote:

Ben msi rtx 2080 trio aldım gecen kdv indiriminden her yerde 6000den baslıyor 5300 e aldım hemde taksitle. Üründen ürüne fark olur elbet

Alıntıları Göster
    Vatan bilgisayar dedinmi 5 kere düşüncen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.