Şimdi Ara

HEDEFE KİTLEN, AVINI YAKALA: LOOT AVI! IYZICO İLE ÖDEME AVANTAJI VE PEŞİN FİYATINA TAKSİT FIRSATI! (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.020
Cevap
143
Favori
1.161.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık iademi onaylayıp paramı verebilir misiniz!

2020112022223055 sipariş kodum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung 970 evo alacaktım en ucuz vatan'da vardı 1200 küsür civarında 2. sırada itopya vardı 20 lira daha fazlasına ertesi gün finansmanı ayarlayıp satın alayım dedim baktım vatanda 1500'e fırlamış fiyatı çok üzüldüm sonra dedim itopya'dan alayım madem oraya girdim orasıda aynı   gittim hepsiburada'da satış yapan sanalmarketimden aldım en ucuz oradaki kalmıştı. bende alışveriş yapmak istiyordum sizden ama izin vermediniz malesef. en son stok 15 diyordu ürün için 1200 fiyattan demekki hepsi birden 1 günde satılmış maşallah

• İadem geldi kasam geldi soğutucum kargo numarası aldı. 1 hafta içinde oldu bunların hepsi. Beni de bir ara tribe soktular o kadar kötülediler ki sanki hiç bilinmeyen MSI-Asus yetkili satıcısı olmayan bir yerden sipariş verdiğini zannediyor insan. 7 günde bu yoğunlukta 1 iade 1 ürün teslimiyeti ve 1 tanede kargolama yaptılar sadece bana 3 işlem. Açıkçası fırsat görenler alsın pişman olmazlar bu süreçte şu sıralar.

• Ben de rtx 3080 kart aldım "web de stokta var" yazdığına inanarak. Bence ellerinde kart falan yok gelecek stoğu bekliyorlar. Ayın 20 sinde sipariş vermiştim şimdi iptal etsem 10 gün süreceği için para iadesi onu da beklemek var. Kartın taksidi gelecek bakalım o zamana kadar gelecek mi :)
  • 1 sipariş bekleyerek 8.günün sabahına uyanmak ve hala kargoya verilmemiş olması ilk siparişim ve tabi ki son siparişim.

• Hala kargoya vermediler yapacakları işe söveceğim 3-5 iş günü yazmışlar 7 gün oldu. Artık ayın 4'ünden önce yollasın yeter moduna girdim, bunlar yüzünden oyun kodu kampanyasından da yararlanamayacağım yoksa. Bu arada benim de son itopya alışverişim budur 100 tl fazla verir hepsiburadadan alırım hiç değilse ertesi gün kargoya veriyorlar.

• Kulaklığımı aldım baya memnunum arkadaşlar, umarım sizin de ürünleriniz yakın zamanda gelir benim 3 iş günü içinde gönderildi. Kargonun kendisinden dolayı 2 gün de kargoda bekledi toplamda 5 iş günü. Böyle dönemlerde biraz daha sabırlı olmak gerek. Günlük kargo limitleri ve anlaşmaları var bu firmaların sadece bu döneme özel esnetilemiyor, kargolar da dolu oldukları için alamıyorlar. UPS'le geldi benim kargom mesela, muhtemelen başka firma da tercih edebilirlerdi ama rekabet dönemi...

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Benimde verilmis ups kargo takip geldi.

Alıntıları Göster

UPS'in sayfasından kontrol ettiğimde şu şekilde yazıyor. Ne demek ki bu, önce takip nosu alıp sonra mı kargoya veriyorlar?

Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.

• İptal eden arkadaşlar hemen iptal olup ödeme alıcaklarını falan sanıyorlar :)) en az 15 20 gün o da en az

• Siparişimi iptal ettim daha fazla bekleyemeyeceğim

• naklow12 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen istanbul da oturuyorsunuz. Acaba hangi ilçedesiniz? Ben de istanbuldayım ama 5. iş günü hala tık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ColorTR

Bir sinirle yarın sabah mağazalarına gidecektim ama vazgeçtim siparişi iptal edip gidip başka yerden 100 lira fazlasına aldım. Böyle rezalet ötesi bir firma benden 1 kuruş dahi kazanmasın.

Sadece 70 lira (1530tl'lik üründe) daha fazla olan hiç bilinmedik bir trendyol mağazasından dün GECE verdiğim sipariş sabahın köründe kargoya verilerek kargo takip numaram iletilmiş, paranızla rezil olmayın.

• 58 dakika sonra müşteri hizmetlerine tam 76 kişiyi bekleyip bağlandım. Telefon açılır açılmaz kapattınız. Siparişi kargoya vercekseniz verin. Kulaklık vereceksiniz kargoya be!

• quote:

Orijinalden alıntı: 07Faber

58 dakika sonra müşteri hizmetlerine tam 76 kişiyi bekleyip bağlandım. Telefon açılır açılmaz kapattınız. Siparişi kargoya vercekseniz verin. Kulaklık vereceksiniz kargoya be!

Böyle ısrarcı kişiler yüzünden hala piyasadalar. Ne yapmaları lazım sizi vazgeçirmeleri için merak ediyorum. 1 saat bekleyip yüzünüze de telefonu kapamışlar. Bunun bi tık ilerisi telefonu açıp ne var lan diye küfüre başlamak

• Aradım 75 kişi var dedi sekreter o kadar bekleyemem diye kapattım diğer gönderilen kargom da halen şubeye gelmedi. Kargo firmasını aradım bu Kasım ayı kampanyaları yüzünden yoğunluk 3 katına çıktı dedi kargoya verseler bile 1 haftada gelmez haftaya kaldı bizim işler. Amazonda ps5 bekleyenlerden beter olduk

• Sabredin arkadaslar. Gelecek. Itopya gonderir. Çok defa alisveris yaptim. Tahminim direk stoktan calismiyorlar. Vatan gibi urun siparis edildiğinde firmalara iletiliyor ordan gonderiliyor. Kampanya yoğunluğu sebebiyle kargo firmaları kotalı calisiyor. E malum h.sonu kisitlama da var haftaya elimizde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Böyle ısrarcı kişiler yüzünden hala piyasadalar. Ne yapmaları lazım sizi vazgeçirmeleri için merak ediyorum. 1 saat bekleyip yüzünüze de telefonu kapamışlar. Bunun bi tık ilerisi telefonu açıp ne var lan diye küfüre başlamak

Alıntıları Göster

hocam ne yapayım,haklısınız dediğinizde ama diğer sitelerde ürün 950TL'den 860TL'ye düşmüş. İTopyadan 599TL'ye aldım.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Ortalama 500 tane kötü yorum arasından bu tarz pozitif yorum görünce insan şaşırıyor. Beklemedeyiz bugünden de ümidi kestik artık haftaya.

• ben 1551 tl lik siparişimden sonra verdiğim işlemciyi teslim almıştım ama ondan önce verdiğim sipariş ölü taklidi yapıyodu bende son verdim. vatan ve hepsi burada dan aldım 1 hafta beklediğim yeter biraz da onları bekleyeyim dedim :)

• 4600 liralik ekran karti ve islemci siparisimi 5 gunun ardindan iptal ettim. Kapasitenizin ustunde calismanizin bedeli sadece iptal edilen veya huzursuzca beklenip kabul edilen siparisler degil, her iki durumda da kaybettiginiz itibar, ve musteriler olacaktir. Bu sekilde devam ederseniz uygun verdiginiz fiyatlar bile isminizin ayyuka cikmasindan dolayi fayda etmeyecektir.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.