Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem forumdasınız neden hem dm'den soru sorup sonra cevap yazmıyorsunuz? Böyle davranırsanız insanlar karalar tabiki. İndirim döneminde insanlar para iadelerini en kısa sürede alıp diğer ihtiyaçlarını karşılamak istiyor.@itopya.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ben de itopya'nın bazı garipliklerini anlayamıyorum. Daha önce ssd siparişi verdim, iptal talebinde bulundum sonra. İptal talebini bir gün beklettiler sonrasında iptal talebini geri çekmek için mesaj attım anında işlem yaptılar. Sonrasında 4'ü iş günü 6 gün kargoya verilmesini bekledim.
    Geçen haftaki indirimlerde yine sipariş verdim, Cuma günü verdiğim sipariş Pazartesi günü elime ulaştı. Aynı gün aynı saatte iki ayrı sipariş veren arkadaşımın bir siparişi teslim edilmişken bir siparişi hala ''hazırlanıyor''. Bir çok iyi ve hızlılar, bir çok yavaş ve hantallar. Kasayı yine indirim zamanında başka siteden dün sipariş verdi bugün eline ulaştı. Şimdi arkadaşımın bütün parçaları hazır, itopyanın siparişi çıkarmasını bekliyor 5 (beş) gündür :D . Arayıpta ulaşamayınca iyice sövüyor Sn itopya yetkilileri :D

Ama olsun, siz de starsınız

• rival 300s i tekrar 149tl yapsanız da alsak keşke
    Donanım Haber Steam Topluluğu

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • https://www.itopya.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-plus-atx-psu/

öncekı ındırımde alan oldumuydu bunu ?

psu alacam kararsızım...

ayrıca ılk sayfada verdıgınız lınkte gozluk cıkıyor bılgınıze...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 28 Kasım 2019; 23:7:46 >
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • Samsung 970 evo 1tb koymamissiniz :((

• itopya.com kullanıcısına yanıt
    https://www.itopya.com/sapphire-radeon-rx590-nitro-se-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-1/

keşke biraz daha stok girseniz. yakalayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuff88

bir daha itopyaya tövbe. param iade olsun adını bile anmayacağım , bundan sonra bedava verseniz almam.
    altı üstü bir sipariş iptali yaptım kaç gündür "inceleniyor" diyor.

Geç kargo yapmanız yoğunluktan olabilir , peki kargolamadığınız ürünleri iptal ettiğimizde neyi inceliyorsunuz acaba ?
    parayı mı işletiyorsunuz acaba ? bu ne kalitesizliktir ya
    Hocam para iadeniz gerçekleşti mi ? bende 23ünde bi sipariş verdim bugün 29 ürün hala hazırlanıyor eğer para ödemeniz yapıldıysa bugün iptal edip amazondan alacağım vergiler kargo dahil daha 300 tl civarı daha ucuz oluyor 6 gün bekledik ya araya hafta sonu girecek şimdi2 haftaya biter beklersek sinir oldum iyice
    trendyoldan birşey aldım yanlış sipariş vermişim farkedip iptale bastım , iptal olması 3 sn sürdü. olması gereken bu. ama bunlara elini veren kolunu kaptırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuff88 -- 29 Kasım 2019; 12:15:22 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkpoe -- 29 Kasım 2019; 14:6:33 >

Orijinalden alıntı: |Eren|

Dün phlips monitör aldım ancak şimdi de buna ssd eklemek istiyorum. Monitör daha kargoya verilmemiş. Böyle durumlar için ne yapmak lazım ayrı ayrı kargo ücreti vermeden nasıl alırız
    Bende sizin gibi durumda kalmıştım aldığınızı iptal etseniz ödeme size ulaşması uzun sürer sonra 2 si beraber yeniden alabilirdiniz eğer limitiniz varsa kampanya bitmeden bu seçeneği yapın ödemeyi yaparlar diğer türlü 2 defa kargo ücreti ödeyeceksiniz her türlü

Orijinalden alıntı: berkay1074

itopyadan daha ucuza satılan bi link koyunca mesaj silinmiş :D:D
    Merhaba, bizim başlığımız altında direkt olarak başka bir siteden link atıp oraya yönlendirme yaptığınızda ne olmasını bekliyordunuz gerçekten bilmiyoruz ve de anlamıyoruz. Daha önceki mesajlara bakarsanız bir fiyat talebinde bulunduğunuzda herhangi bir mesaj silme işlemi olmadığını görebilirsiniz, hatta biz kampanyamız kapsamında daha ucuz gördüğünüz bir ürün mevcutsa belirtin fiyat konusunda elimizden geleni yapalım demiştik, eğer sizin de önceki mesajlar gibi bir fiyat talebiniz olsaydı elbette bu yönde bir işlem uygulanmayacaktı. Ürünün fiyatı ile ilgili durumu da ürün yönetimimize ilettim, ürünün fiyatı güncellenmiştir ve denk bir fiyat olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itopya.com -- 29 Kasım 2019; 15:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Merhaba, bizim başlığımız altında direkt olarak başka bir siteden link atıp oraya yönlendirme yaptığınızda ne olmasını bekliyordunuz gerçekten bilmiyoruz ve de anlamıyoruz. Daha önceki mesajlara bakarsanız bir fiyat talebinde bulunduğunuzda herhangi bir mesaj silme işlemi olmadığını görebilirsiniz, hatta biz kampanyamız kapsamında daha ucuz gördüğünüz bir ürün mevcutsa belirtin fiyat konusunda elimizden geleni yapalım demiştik, eğer sizin de önceki mesajlar gibi bir fiyat talebiniz olsaydı elbette bu yönde bir işlem uygulanmayacaktı. Ürünün fiyatı ile ilgili durumu da ürün yönetimimize ilettim, ürünün fiyatı güncellenmiştir ve denk bir fiyat olmuştur.

Alıntıları Göster
    Selam, Twitter hesabınzıı aktif kullanıyor musunuz? Bir mesaj gönderdim ama..

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.