Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.029
Cevap
140
Favori
1.180.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI monitörlerde agustos fırsatları diye banner oluşturmussunuz sitede tıklıyıp bakıyorum monitörlere gram indirim ile alakası yok fiyatlar çok yüksek bu nasıl kampanya?https://www.itopya.com/msi-236-optix-mag241c-144hz-1ms-hdmi-dp-fhd-siyah-curved-gaming-monitor/
    bu monitör sözde 2000 tl den 1700 inmiş zaten bunun piyasası 1500-1700 arası oynayıp duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 10 Ağustos 2019; 11:4:26 >

Orijinalden alıntı: Celest

MSI monitörlerde agustos fırsatları diye banner oluşturmussunuz sitede tıklıyıp bakıyorum monitörlere gram indirim ile alakası yok fiyatlar çok yüksek bu nasıl kampanya?https://www.itopya.com/msi-236-optix-mag241c-144hz-1ms-hdmi-dp-fhd-siyah-curved-gaming-monitor/
    bu monitör sözde 2000 tl den 1700 inmiş zaten bunun piyasası 1500-1700 arası oynayıp duruyor
    Merhaba, ilettiğiniz ürün 1500 TL bandında bulunmamakta. Bizdeki kampanyalar aralıklarla ve stoklarla geçerli olabiliyor. 3-4 gün içerisinde tekrar linkteki ürünün fiyatını kontrol ederseniz bahsetmiş olduğum durumu görüp sipariş verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itopya.com -- 8 Ağustos 2019; 14:43:14 >

• Çünkü ellerinde kalan 1600 leri bitirme telaşındalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Celest

MSI monitörlerde agustos fırsatları diye banner oluşturmussunuz sitede tıklıyıp bakıyorum monitörlere gram indirim ile alakası yok fiyatlar çok yüksek bu nasıl kampanya?https://www.itopya.com/msi-236-optix-mag241c-144hz-1ms-hdmi-dp-fhd-siyah-curved-gaming-monitor/
    1.499 TL

• Dolar 5.70 6 iken olan fiyatların hepsi hala aynı. Neden inatla düşmüyor fiyatlar anlamıyorum. Örnek veriyorum bunun sebebi hyperx'in kendisi mi ? Kulaklıklarında neden fiyatlar hiç kıpırdamıyor.
    Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Dolar 5.70 6 iken olan fiyatların hepsi hala aynı. Neden inatla düşmüyor fiyatlar anlamıyorum. Örnek veriyorum bunun sebebi hyperx'in kendisi mi ? Kulaklıklarında neden fiyatlar hiç kıpırdamıyor.
    Bir çok markada ürün fiyatları TESF olarak TL bazında dönemsel olarak belirlenmektedir. Zaten genel piyasa araştırması yaparak da bunu gözlemleyebilirsiniz.
    Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • quote:

Orijinalden alıntı: itopya.com

Bir çok markada ürün fiyatları TESF olarak TL bazında dönemsel olarak belirlenmektedir. Zaten genel piyasa araştırması yaparak da bunu gözlemleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    kesin öyledir

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    iş laptopu bak, workstation tarzı. Işık olur ama mac tarzı olur, pratikte fayda sağlar göze batmaz.
  • 7 Ağustos'ta anakart siparişi verdim hala gelişme yok. Mail gönderdim cevap gelmedi. Telefonla aradım 26. sıradasınız dedi, beklemedim. Kullandığım kredi kartının ekstresi ve ödeme günü geldi, ürün ortada yok halen. Montaj gerektirmeyen ürünlerde aynı gün veye ertesi gün kargo diyor ama 10 gündür bekliyorum.

Düzeltme: Siparişim elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Forum üzerinden benimle iletişime geçtiler ve ürünün tedarik edileceğini belirttiler. Tedarik edilir edilmez de kargoya verildi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 27 Ağustos 2019; 13:13:10 >

Alıntıları Göster
    Donemsel mi kimi kandiriyorsunuz, dolar 10kurus artsin hemen ayni gun nasil arttiriyorsunuz fiyati ama dusmeye gelince donemsel bilmem ne....

1-Ryzen 2600 için 275₺ fazla vermeye gerek var mı?
    (%10'a yakın bir fark var 2600-1600 arasında, ama kullanacak kişi LoL vs oynuyor zaten. Minimum 5 sene kullanacak bir sorun olmadığı sürece.)
    2-Ram G-Skill CL16 yerine -32₺ ile CL15 Kingston daha iyi olur mu?

Cevaplara göre sipariş vereceğim. Alternatif bir sistem yok zaten. Bugün sinerjide topladım 3279₺ tuttu. (Aynı sistemin rx570 itx versiyonlusu)

Bir de kargo mevzusu var sanırım. Bekletilmek de istemiyorum ama itopya malûm, sıkıntılı bu konuda.

İtopya-Sinerji
    Ryzen 2600 (ortak)
    Gigabyte b450 (ortak)
    Msi armor rx570 - Sapphire rx570 itx
    Kingston 8gb Cl15 - Crucial 8gb Cl15
    Toshiba 480 gb - Patriot 480gb
    Corsair 550w 80+ - Gamebooster 600w 80+
    3240₺-3280₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 27 Ağustos 2019; 22:43:42 >

Sizden almış olduğum "Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W 80 Plus Gold Full Modüler Siyah PSU" havale yapılmış olup dekont tarafınıza gönderilmiştir. Buna rağmen "ödeme bekleniyor" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Faustus

Sayın yetkili,

Sizden almış olduğum "Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W 80 Plus Gold Full Modüler Siyah PSU" havale yapılmış olup dekont tarafınıza gönderilmiştir. Buna rağmen "ödeme bekleniyor" yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Merhaba, dün özel mesaj aracılığıyla da belirttiğim gibi ödemeniz onaylanmış olup siparişiniz de kargoya verilmiştir.

Merhaba, dün özel mesaj aracılığıyla da belirttiğim gibi ödemeniz onaylanmış olup siparişiniz de kargoya verilmiştir.

Alıntıları Göster
    Sıkıntı yok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • stok yok AOC AGON 27" AG272FCX HDMI DP 144hz
  • Bu curvedler elde kaldı heralde her yerde indirim oluyo, birde ölü piksel konusunda Yardımcı oluyor mu itopya? Değişim vs yaparlar mı 3 den az falan diye sorun çıkarırlar mı hiç daha önce başına gelen var mı?

AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.