Kendimi bildim bileli hep sağ tarafa doğru uyurum.. Omuz kısmım nefes almamı engelleyebiliyor bazen ama başka türlü hiç uyuduğumu hatırlamam..
Ben kolumu yastığa dolayıp çok garip bi şekilde uyuyorum ama çok rahat ediyorum
Karabasan gelsin bak ben ona neler edicem
ben kendimi bildim bileli sırtüstü uyumamışımdır
Bende sırt üstü uyuyamıyorum. Olmuyor. Uyumak istiyorum ama yapamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ExFactoR
Kendimi bildim bileli hep sağ tarafa doğru uyurum.. Omuz kısmım nefes almamı engelleyebiliyor bazen ama başka türlü hiç uyuduğumu hatırlamam..
doğrusu da bu zaten
Ben kendimi bildim bileli X şeklinde yüzün koyun uyurum 2 defa uyku felci geçirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS
4 yıldır karabasan korkusu yüzünden sırtüstü uyumadım. Nasıl bir şeydir unuttum. Yorganı, pikeyi boynuma kadar çekip rüyalara dalmak nasıl bir şeydir unuttum. Sürekli yüz üstü, sağ, sol biçiminde uyuyorum. Nerde o günler
Yüzüstü yatman birkere hem dinen hemde tıbben zararlı bu 1 Karabasan kimseyi durup dururken basmaz bu 2
Arkadaşlar hayatımda şuana kadar hiç duymadım ama radyo programında adamın teki konuşuyordu adamın başına gelmiş böyle akrabalarının şeklini almış daha sonra küçük bi kızın şeklini almış gel beni yakalasana diyormuş ama yakalayınca iyi bir huyu varsa işin çok düz gidiyomuş ama kötü huyu varsa işinden bile olabiliyosun demişti
Radyo Programı: Serdar yayında korku programı
hayatta sırt üstü yatamam sağ tarafıma dönerek yatarım en sağlıklı biçimi
Sırtüstü rahat değil.
Yüz üstü uyumak veya yüzüstü merkezli yana dönük uyumak 4ever..
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
karabasan diye bişey yoktur.
Bende hiç sırt üstü yatamam. Kafamı yasatağa koyunca midem bulanır başım döner çok fena şekilde kafam boşluktaymış gibi hissederim. Tabi uyku felci olayı değil bu her yerimi oynatabiliyorum.
Ayrıca vücudumuz uykuda kitlenmeseydi, gördüğümüz rüyada koşuyorsak gerçektede koşuyor olurduk. Hele malüm rüyaları görürken nasıl bir pozisyon alırdık bilemem artık
war diye biliyorum Nas ve Felak surelerini oku tabi müslümansan (yanlıs anlamayın)
yan yatabiliyorum bende sırt üstü dalamıyorum uykuya sebebini bilmiyorum yan dönüp tek elimi yastığın altına koyunca uyuyabiliyorum saddece.
quote:
Orijinalden alıntı: _KARDELEN_
quote:
Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS
4 yıldır karabasan korkusu yüzünden sırtüstü uyumadım. Nasıl bir şeydir unuttum. Yorganı, pikeyi boynuma kadar çekip rüyalara dalmak nasıl bir şeydir unuttum. Sürekli yüz üstü, sağ, sol biçiminde uyuyorum. Nerde o günler
Yüzüstü yatman birkere hem dinen hemde tıbben zararlı bu 1 Karabasan kimseyi durup dururken basmaz bu 2
Hocam konuyu biraz açma imkanınız var mı? Ne gibi zararları var hem dinen hem tıbben. Çünkü ben yatarken ne kadar sağa veya sola yatsamda uyku içinde direk yüz üstüne geçiyorum heralde hep öyle uyanıyorum.
Ben doğduğumdan beri hiç sırt üstü uyumadım ne olacak
ben hep sırtüstü yatarım hiç görmedim o karabasandan görmek de istemem hiç derdim yok bi de onla mı uğraşıcam
sağ sol dönük...yorganıda sağ ve sol bacakla sararım.yastığada yumulurum...ohhh mis gibi uyku..
Bende sırt üstü yatamam. Duvar'a doğru dönerim.(Sağ'a) suratımı çapraz şekilde yapıştırırım duvara birde yastık. Yalnız ilk yatarken sırt üstü yatıyorum uyumaya yakın yatakda 720 derece dönüyorum sonra yorganı tekrar düzeltiyorum uyurkende ilk başta dediğim şekil uyuyorum.
Hayatım boyunca kendimi bildim bileli yüzüstü yatarım. Sırt üstü yatmaya çalışınca göğsümde bir boşluk hissediyorum, olmuyor.
bendede o sorun var, sağa sola dönmeden uyuyamıyorum ama eskiden sırtüstüde uyurdum(çocukken)