Şimdi Ara

İthalatçı garantili ps4 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi tanıdığıma ps4 bakıyoruz en uygun hepsiburada'da bulduk 1250 tl fakat ithalatçı garantili yorumlara baktik hep 4-5 yıldız vermişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmaz. Adam yarın öbür gün dükkanı kapatıp gitse ortada kalırsınız garanti konusunda. Çok takmam garantiyi diyosanız alın tabii ki.

• Hepsi buradanın kendi magazası satıyor .

Ben de kararsız kaldım. Cebe en uygun model bu gözüküyor. Fazladan 300 lira vermek nerde bunu almak nerde

• Koskoca hepsiburada deyip kanmayın, koskoca Migros bile dünyanın sorununu çıkartıyor ithalatçı garantili ürünlerde, eski kipalar da aynı şekildeydi. Hepsiburada kimdir bu mağazaların yanında, onlar yaptıysa hepsiburada hayli hayli yapar.

İthalatçı garantili ürün almak bana göre yazı turadan farksız. Benim ilk aldığım ps4'üm mesela cuh-1000 serisiydi, direk ilk parti olması lazım ve bu cihazlar müthiş sorunluydu. O zamanlar forumda da olmak üzere dolu vardı ithalatçı garantili alanlar, deli gibi uğraşıp durdular iade ile tamir ile. Şu an düzeltmiştir sony belki ama yine de büyük risk var bana kalırsa. Biraz daha ucuza alayım deyip bin küsur liradan olmak var, iyi düşünün derim. Mahkemelerde sürünürsünüz sonra astarından pahalıya gelir bir playstation için sinir krizleri geçirirsiniz. Türkiye burası.
  • Yarın bi gün bi hata verir masraf cıkartır 300 tl az vericem diye 600 tl zarara girme al Eurasia garantili.

• Garanti süresinde bozulan eşya çok nadir olur hele tanınmış marka ve ispatlanmış modeller ise düzgün kullanınca sorun çıkması şans. Paran yetişmezse almak zorunda kalırsan kutusu açılmamış ikinci el olmadığına ve değiştirilen mallardan olmadığına emin ol. İlanı gördüm al gitsin biraz denersin sıkıntı yoksa zaten kullanırsın sorun çıkarmaz. Normalde tavsiye etmem ama arada epey fark var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.