Şimdi Ara

İthalatcı Garantili Aldığım Telin İmei Sorgulamasında Başka Telefon Gözüküyor Bu Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir cep telefonu aldım n11 satıcıdan *#06# yapınca çıkan imei ile telefonun bataryasını çıkardıktan sonra içinde yazan imei numarası eşleşiyor ikiside aynı fakat
    www.turkiye.gov.tr
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
    bu siteden sorguladığımda benim aldığım model dışında başka bir modele ait gözüküyor telefon normal mi bu durum?

• bende de aynı durum var. ne yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k45abali -- 1 Ağustos 2019; 12:57:14 >
  • klon imei. anormal bi durum yani. 3-4 yıl önceki android telefonların imei lerini çakıyorlar. HB den royalcep(idealcep) isimli satıcıdan huawei p20 lite aldım. LG G2 nin imei sini klonlamışlar. iade ettim. bu arada telefon geldiğinde kutusunda jelatin vardı. sıfır görünümlü ama telefon açtığımda sıfır hissi vermedi. kutudan imei etiketi çıkmadı mesela. telefona imei çakmışlar etiket yapıştırmışlar son olarak da jelatinle kutuyu kapatmışlar. satışa hazır
  • Aldığınız cihazin garantisi neresi, birde garanti veren servisin sisteminden sorgulatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.