Şimdi Ara

İthaki Yayınları Hakkındaki Olumsuz Görüşlerim -Hobbit Kitabı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün d&r'dan anneme Tolkien'in Hobbit kitabını aldırdım. 20 liraya almış. Fiyat biraz fazla gibi geldi bana ama normaldir heralde dedim. Sonra kitabı inceledim kitabın sayfalarını incelerken 60. sayfadan 80. sayfaya kadar olan sayfalaın üst taraflarnın kesilmediğini gördüm. Yani ayırmamışlar birbirlerinden. Alttan kesmişler üst taraftan birleşikler. Gazetelerde olur ya öyle işte. Ben de bir kartvizit aldım yavaşça kestim onları. Her ne kadar özenle kessem de olmadı. Kabardı o sayfalar. Gazete gibi bir görüntü oluştu. Ayrıca kitabın başındaki haritada da baskı hatası var sayfaların kesiştiği noktalarda yazılar kaymış. Kitabı anlamak açısından da önemli bir haritadır diye tahmin ediyorum henüz pek okuyamadım ama.

Neyse kısaca özetlemek gerekirse korsan kalitesinde bir baskı var, böyle olacağını bilsem korsan alırdım. Ayrıca bu yayın evine mi has bilmiyorum ama sayfaların kenarlarında diğer hiç bir kitapta görmediğim kadar boşluk bırakılmış. İyi bir şeydir belki haklarını yemeyeyim ama diğer yayın evleri de aynı kitabı basmış onlarla aralarında baya sayfa farkı var.

Fotoğraflar aşağıda. Hangi kuruluşlara şikayetimi bildirebilirim?

düzenleme: Fotoğraflarda pek ciddi bir sorun varmı gibi gözükmemiş ama benim içime sinmedi normalde daha rahatsız edici gözüküyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 25 Mayıs 2010; 0:25:25 >

• İade etsen alırlar mı?
  • Bilmiyorum ki, haftasonu gidebilirsem giderim ancak. Artık sorarım onlara.
  • Evet başına hoş olmayan bir olay gelmiş. Fakat bunun yayıneviyle bence pek alakası yok. Birçok kitap basılıyor ve elbette sorun olabilir. Orda dağıtımcılığı yapan d&r ise, sattığı kitaptan o sorumludur. Bu yüzden anneniz eline aldığı kitabı keşke kasaya gösterseymiş de onlar icabına baksaymış. Sayfaları açmış olmanız umarım iade için sorun yaratmaz. Bu tip bir olayı ben de yaşamıştım ve artık kitabı alırken incelemeyi öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinslayer

Evet başına hoş olmayan bir olay gelmiş. Fakat bunun yayıneviyle bence pek alakası yok. Birçok kitap basılıyor ve elbette sorun olabilir. Orda dağıtımcılığı yapan d&r ise, sattığı kitaptan o sorumludur. Bu yüzden anneniz eline aldığı kitabı keşke kasaya gösterseymiş de onlar icabına baksaymış. Sayfaları açmış olmanız umarım iade için sorun yaratmaz. Bu tip bir olayı ben de yaşamıştım ve artık kitabı alırken incelemeyi öğrendim.

Katılıyorum.

Kitabı fişi ile götürürseniz değiştirme imkanınız olabilir.
  • Aynı kitap bende var ve şuan buraya eklediğin resimlerde sorun olarak gördüğüm eksiler benim elimde olan kitapta yok. Hani şans işte sana denk gelmiş demek geçiyor içimden.
  • Her kitapta olmasını beklemiyorum zaten ama şans diye de bırakmak istemiyorum pek. Gidince geri vercem kitabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikingler hakkında kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke o üst kısımları yırtmasaydın. Götürüp iade etseydin direk.
  • Diğer kitaplardaki harita ve sayfa boşluklarına bak.Sendeki bozuksa zaten değiştirirler.
    Yırtılmamış sayfalardan durumundan da rahatsızsan,sayfaları kendin ayırmış olsan bile bir şansını dene,belki değiştirirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.