Şimdi Ara

itemlerle ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr item tam oalrak ne oluyo bana birisi resmini gösterebilirmi bi türlü anlamadım kanat yapımında kullanılan itemi küçük resmini gösterebilirmisiniz lütfen çok lazım bana birde chat trade party bunları biriyle nasıl açıyoduk tam olarak ben unuttum bayağıdır oynamıyorumda bilen varsa yardımcı olsun arkadaşlar

• /trade
    /party
    chat için entera bas yandakı kutucuga adamın ncıkını yaz
    İtem dediğin herturlu eşya kanat,silah,jewel itemdir.
    Kanat yapmak için jewel of chaos a ihtiyacın war!.
  • kardeş bende chaos var o sarı şey demi küçük var ondan bende onu nasıl kanat olarak yapabilirm yani kanat olsunda özelliği olması önemli değil bana tam olarak nerden olduğunu bi gösterirmisin bi print screenle lorenciada o elinde chos oynuyan adam var orda nasıl yapabilirim bi tarif edermisin yalnız ben pek şey böyle isim oalrak anlamıyorum mesala chosu küçük sarı taş olarak diyelim mesala bu gibi bana tarif edebilirmisin en kolay nasıl yapılır
  • Şimdi kardeş
    Önce Sarı parlayan itemlardan bulucaksın + optionlu
    Sonra O elinde caos u fırlatan adama gıdıceksın
    Alttakı secenegı tıklıcaksın Sarı itemlarla Caos u koyucaksın
    %100 derse basıcaksın sonra Yenı cıkan caos item olcak yanı caos bow & caos sword & caos staf
    Bunları +4 + optionlu yapıcaksın + 4 e kadar bless mavi taş basıcaksın option ypmak icinde life basıcaksın life caos tan bıraz daha iri sonra caos silahin +4 + option olduktan sonra gene sarı itemlardan bulucan parlayanlardan ondan sonra bu sefer usttekini tıklıcan caos makınede Koycan caos sılah sarı ıtem + caos u koycan kanat olcak.
  • o sarı itemlardan kaç tane koyacağım tam olarak chaosla beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karizma_Coder -- 19 Şubat 2006 14:37:08 >
  • belli olmaz bazen 1 tane bazen 5 tane %100 olasaya kadar koy işte
  • bende +4 life var o olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abyss gemle ilgili....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sananetr kardeş çok saüol yardımların için ben tam oalrak anlayamadığım yer şu yani paryalayn item diyosun ya o tam oalrak ne oluyo bi elbisemi bi kılıç silahmı lifemi ne oluyo yani tam olarak onu söylersen yaparım gerisini anladım sağol ayrıca sana zahmet oldu benidme bi yardımım olursa söyle bende sana ederim gerçi elimden geldiğince herkese ediyorum saygılar cevap bekliyorum
  • hani sen bu oyunu untmustun unutan ınsan azcık bilir parlayan item hersey olur silah we elbise yanii
  • yav ama benim oynadığım 3 sene önceydi kardeş biless basmayı bile unutmuştum yavaş yavaş aklıma geliyo valla sıfırdan başladım gibi bişey oldu yani bu arada sağol
  • yok ya olmuyo bu bi türlü kafayı yicem bi tane gittim demirciden aldım elbise koydum bi tanede chaos koydum basıyom donuşture olmuyo kabul etmiiyo ya başka bişey dahmı koycaz yoksa
    benim malzemelerin hepsi burda bakın hangilerini koyacam tam oalrak burdan söyleyebilirsiniz
    http://img132.imageshack.us/img132/504/muonline8ga.png
    buyrun linki
    http://img132.imageshack.us/img132/504/muonline8ga.png

• Sarı item dediğim Silah + Kıyafet + kalkan dier hergordugun sarı ıtem ıle yapılmıyor kanat
    Ya archangelı beklıoz acılsın gel sende kanat satıcıda war :D
  • hah resme baktım bak orda
    Cristal mage war parlayan o
    Sonra en altta bı tane sword war o onun ustundekı staf sonra ınventoryndekı sphnx ıtemlar olur su anda kullanıgın staf caos staf ona life ekle sonra o kasandakı sarı eşyalarla beraber yukarıyı tıkla yap %100 de bas
  • yine olmadı kardeş o resmi alıp paintte hangilerini koyacaksam işaretlermisin üstünü karalayıver koyacaklarımın yoksa olmuycak böyle :)
  • Ahahah :d Falla pc yawas yawas olmasa yapayım dıcemde :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.