Şimdi Ara

İTEMLERİN YANMASİYLA İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar simdi bisi dicem bir silahin ornegin shard+7 ve chitin +7 ... biri acid potion atti ustuste dielim.. chitin +7 nin durability si 0 a iniyo noluyor 0 a inince ? silah bidaha tamir edilmiyomu ? yani cope mi atmamiz gerekiyo? yani bende yokda yanan silah ama soruyorum merak ettim .. damage azaliyo mus oyle duydum ama yani silah durability 0 a inince bidaha tamir edebiliyomuyuz onu ? yada copluk itemmi oluıyo? eger iyi aciklayan biri olursa ii olur : p

• item yandığında eğer bu bir silahsa verdiği atak yarıya eğer bir kıyafet ise verdiği defans yarıya düşer tekrar tamir ettirebilirsin ama normalinden biraz daha fazla para istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: InThEnD

item yandığında eğer bu bir silahsa verdiği atak yarıya eğer bir kıyafet ise verdiği defans yarıya düşer tekrar tamir ettirebilirsin ama normalinden biraz daha fazla para istiyor

ama öyle demedimki ... durability 0 a inerse yani silah yada armor kirmizi gozukurse inventory de tekrar tamir edilmiyomu aciklayamadimmi ben ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysqLL

quote:

item yandığında eğer bu bir silahsa verdiği atak yarıya eğer bir kıyafet ise verdiği defans yarıya düşer tekrar tamir ettirebilirsin ama normalinden biraz daha fazla para istiyor

ama öyle demedimki ... durability 0 a inerse yani silah yada armor kirmizi gozukurse inventory de tekrar tamir edilmiyomu aciklayamadimmi ben ya?

Hayır Tamir Ediliyor..
  • Durability ''0'' İNerse Dagger İle Attack Yapamassın.Tamir Ettirmen Gerekir

Edit:Eksik Harf ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 31 Ağustos 2007; 15:45:45 >
  • tamir ettirebilirsin korkmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Legend Brian:::

quote:

Orjinalden alıntı: mysqLL

quote:

Hayır Tamir Ediliyor..

eger tamir edicen item chtin fp dager türü yada staff spear türü ise tamir edilir ancak ve ancak taila of ... yazan itemler tamir ettiremezsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skin Buguyla ilgili bi açıklama.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • talia skin ve takılar dışında itemleri rpr edebilirsin örneğin bende bir silah yanmaya başladığında normalde 3k vuruyorsam o dediğin şekle yani 0durb. geldiği zaman 500 500 vururum armoruna gelince armorun durb. 0 olursa o armoru çıkarmış gibi olursun yani ne defansından ne bonusunden yararlanırsın
    sadece üstünde durur görüntü de bozulmaz
  • tam sagolun cok guzel acikladiniz :D
  • Tamir ettirebilirsin daggerıda giysiyide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.