Şimdi Ara

itemlerin efendisi hydra kardeşliği- Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
5
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lol değişiyor. Bunu jungleda hissediyorum, shopta hissediyorum.Kokusunu alıyorum. Eskilerden pek item kalmadı zira hatırlayanlardan oynayan yok artık.

Herşey muhtesem itemlerin yapilmasiyla basladi.Üç item varliklarin en arifi en zarifi olan ölümsüz damacialilara verilmisti.Yedisi mahir bilginlerin olduğu shurimalilara verilmişti.Dokuz item varliklar arasinda guce en duskun olan nexuslulara bahşdilmişti.

Bütun ırklara hukmedecek gucu muhafaza ediyordu,bu itemler lakin damacialilar ,nexuslular,shurimalilar hepsi ama hepsi kandirildi.Shadow isles diyarinda dragon önü ateşlerinde gizlice dövmüstü karanliklar efendisi morello hukmeden itemi diğerlerine hukmedebilmek için.

Bütün zulmunu,kinini ve tün yaşamlara hakim olma iradesini kattı bu iteme.hepsine hükmedebilecek tek bir item.

Lolün tüm hür diyarları hydranin gücü karşisinda birer birer düstüler.Fakat karşı koyanlarda vardi.Damacialilar ve nexuslular arasindaki son ittifak guçleri morellonun ordularina karsi yuruyuse gecip dragon önünde lolün hürriyeti için harb ettiler.Zafer yakındi.Lakin hydranin gücü bastirilamıyordu.

Bütün ümitlerin yitirildiği o karanlık dakikalarda 20de /ff yazılmak için bekleniyordu.Fakat ölen dravenin kardeşi darius kardeşinin ebedisini aldi ve morelloya tek atti.Hydra yere düsmüstü morello yenilmisti.Hydra dariusa gecti,bu sayede kötülüğü yok etme şansi bir kereleğinede olsa ona verilmis oldu.Ama o bunu kavrayamadi nexuslular tamahkardır.

Ölümsüz damacialı jarvan nexuslu dariusu hydrayı yoketmesi için dragon önüne götürmüstü.Hydrayı aşaği atacagı sirada hydra ona seslendi ve darius hydrayı kendisi icin aldi ve şerrin sürmesine izin verilmiş oldu.

SEZON 4 BAŞLANGICI

Fakat hydranın kendi iradeside vardı.Hydra dariusa life steal vermeyerek girdiği tfde ölümüne sebep oldu ve unutulmamasi icap eden şeyler yitip gitti.Lol efsanelesti,efsaneler masal oldu.Efsaneler liginde bir sezon boyunca hydra sirra kadem bastı.Taa ki yeni bir heroyu kapanina kistirincaya dek.

Zigs hydrayı kullanmak istiyordu fakat kullanamiyordu ama onu çok sevmişti.Zigs hydrayı bir sezon boyunca baron önündeki çimende gizledi.Ve burda tüketti hydra onu.Hydra zigse cok uzun bir hayat bahşetti.Bir sezon boyunca o çalı ve derede aklini zehirleyerek bekledi.

Sezon 5 BASLANGICI

Karanlık junglea yeniden suzuldu.Junglein değişeceği soylentileri alip yürüdü.Jungle canavarlarinin bufflanacaği jungle herolarinin nerfleneceği duyulmaya başlandı.

Hydra artik zamanin geldiğini anladi ve zigsi terk etti.Ancak hydranin hesaba katmadiği birşey oldu,hydra hayal edilebilecek en son low tarafindan bulundu.Freijlorddan ashe adında heronun eline düştü.Zira freijlordlularin herkesin alinyazisini değistireceği vakit yaklaşmıştı.

Edit:Arkadaslar istek üzerine bütlerden sonra devam edeceğim fakat diyaloglar olacak sadece girişti burasi lotrda anlatilan ilk 5 dakikaydi sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 14 Ocak 2015; 0:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wow

• Güleyirum haline katula katula
    Bi sözü geçiremedun karuna
    Daha niye vermedun ağızının payını
    Vermeyisu

Ula ula ula ula
    Sen bir kalori bile etmeyusun
    Ula ula ula
    Bu alemin lıght erkeğusun

Ne oldu sana
    Ne oldu böyle
    Nerde o eski taş fırın erkeği
    Bir anda oldu lıght erkeği
  • Güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım ama katılıyorum reksai nerflenmeli

• değerlenir.

edit:Devamı gelirse okurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krious -- 13 Ocak 2015; 8:24:45 >
  • dursun bu burda bi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 13 Ocak 2015; 10:31:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enteresan.Mesajım dursun şurda
  • okumadım kardeş helal et
  • Bilbo'yu Teemo yapsaydın keşke, görünmez oluyor falan ya, Frodo da Twitch olurdu.
  • Lord of the rings'in kitabını okumadım oturup bunu okudum. +++++

• Up lütfen.

• devamını bekliyoruz
  • Gandalf nolur Ak Büyücü Zed olsun, başka bir şey istemiyorum bak, nolur.
  • Gün gelicek, Gun gelerek buralara ban atacak

• Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Okumadım ama katılıyorum reksai nerflenmeli

istemsizce kahkirdim.
  • Rez

• lotr hayrani olarak aşırı beğendim devamını sabırsızlıkla bekliyorum

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    up up up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.