Şimdi Ara

İtemler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zaman sonra oyuna geri döndüm. en son 100 capta 99 lvl charım vardı. 120 lvl char var elimde ama oyunun yapısı çok değişmiş. legend item bilmem ne item rare item var. 13d 12d item falan filan.
    benim şimdi 2b param var ne yapabilirim ne alabilirim. alcamy işi nasıl. silahımın Mag atağını nasıl değişirim şuan %0 durumunda.

kısa ve öz bilgi verirseniz sevinirim. şuan uygun bir konu bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

uzun zaman sonra oyuna geri döndüm. en son 100 capta 99 lvl charım vardı. 120 lvl char var elimde ama oyunun yapısı çok değişmiş. legend item bilmem ne item rare item var. 13d 12d item falan filan.
    benim şimdi 2b param var ne yapabilirim ne alabilirim. alcamy işi nasıl. silahımın Mag atağını nasıl değişirim şuan %0 durumunda.

kısa ve öz bilgi verirseniz sevinirim. şuan uygun bir konu bulamadım.

Mag atk için Attribute stone of philosophy kullnmanız gerekiyor.
    http://sro.mmosite.com/content/2009-07-09/20090709005100499.shtml
    Verdiğim link stone lar hakkındaki bilgilerinizi tazelemenize yardımcı olur.
    İtem upgrade yapmadım ama bildiğim kadarıyla açıklamaya çalışacağım.
    İtemi upgrade etmek için(11dg den 12 ye, 12 den 13e) en az +7 olması gerekiyor.Normal itemleri upgrade ederek magic(sos) elde ederken, nova+7 den rare(som) ve son olarak destruction ve immortality itemlerden legend(sun) elde ediyorsunuz.
    Silahlara gelecek olursak yine aynı sistem fakat 11dg power-fight(silah) protection-guard(kalkan) iteminiz olması gerekiyor(legend için).Egy silahlar için forgotten world e gidip talisman toplamalı veya gold karşılığı satın almanız gerekiyor.Forgotten world e gitmek için kasılırken etrafınızda beliren dimension pillar ı kesip çıkan envy adlı canavarları öldürmelisiniz.Şansınız varsa dimension hole düşer.Dimension hole u şehirde kullanıp forgotten world e ışınlanabilirsiniz.Gerçi 120 level karakter almışınız ama yeni karakter açarsanız işinize yarar.
    Onun dışında jupiter templedan da power-fight(a-b) silah düşüyor diye biliyorum(unique lerden) amayanılıyor da olabilirim.
    İtemleri upgrade ederken awaken stone a ihtiyacınız olacak.Bunları 101+(yanılıyor olabilirim) moblardan düşürebilirsiniz.Moblardan düşen awaken stone larla upgrade etme şansınız düşük fakat item mall da satılan special awaken stone(weapon-protector-shield-accessory) larla upgrade etme şansınız %100.+Basmak için sadece item mall da satılan proof lardan almanız gerekiyor.Silk almak istemiyorsanız oyun içi satanları bulabilirsiniz.

Çok düzensiz oldu ama konunuza cevap veren olmayacağı için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.

Üst taraf karıştığı için aşağıya yazıyorum .
    Forgotten world e gitmek için;
    35-50 Togui village
    51-60 Togui village
    61-70 Togui Village
    71-80 Flame mountain
    81-90 Flame mountain
    91-100 The green abyss
    101-110 The Sea of Resentment
    level olmanız gerekiyor.Her dünya için 8 ayrı talisman toplamanız lazım.Talisman ları kullanmadan önce koleksyon görevini aldığınızdan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 19 Kasım 2012; 20:57:40 >

• çok tşk ederim. baya bir bilgi oldu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

çok tşk ederim. baya bir bilgi oldu benim için.

Bu arada Proof + basmayı değil, yanarsa kaybolmamasını sağlıyor.+Tutmazsa 1 proof gider, tutarsa aynen devam edersiniz.12dg ve sonrası itemlerin elixirleri değişik.Konsinye(stall network ün yeni hali) den elixir aratırsanız ucuza bulabilirsiniz.
    Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.