Şimdi Ara

Itemler çoştu 1 kutudan 5 item old rol ms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

para
    nest scrap
    potion of soul
    old ring of life
    monster stone

bir kutuda

artı birde bdw kazanmıştık 10 dk önce tam kebap oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 30 Ağustos 2010; 2:41:44 >

• Bundan iyisi şamda kayısı.
  • bana 6 drop gelmişti ama fark old rol yerine old silver ringle old bronze belt gelmişti..3 unik çıkınca şok olmuştum para-steel-pot-old silver-old bronz-monster stone..
  • Şansın yanındaymış.
  • :'( anlamıyorum..bana hep boş :) bol şans .. ama her yerde dile getirme nazar değer bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the53

:'( anlamıyorum..bana hep boş :) bol şans .. ama her yerde dile getirme nazar değer bak :)

9 tane denedim boş boş boş boş boş
    bir daha monster stone düşerse çöpe atıcam o derece koyuyor bu duru
    m
  • ruoja ..boşver.. ben old itemden geçtim ..expinden dolayı giriyorum..ortalama 30 yaratık çıkıyor..exp pre ile 500 K exp geliyor bir yaratıktan.. 30 x 500K =15M exp borumu .. 10 kez girsem 10 x 15M = 150 M exp :) 10 ms nerdee düşüreceksen artık :(
    bi ara brahmanı bıraktım..bi ezik alıp dts falan kesiyodum mana rec lerle..ms için..ve hep eziğe düşüyodu ms ..deli oluyodum.. arada bana da düşüyodu :) ama çok az düşüyor ilerleyen zamanlarda ya .. duyduğuma göre lwl indeki yaratıktan düşme ihtimali artıyomuşş..bilmem ne derece doğru ?

bu arada hf den ban yedim 1 aylık 3-5 gün içinde bitiyor ban.. sonra devam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 kutudan nasıl okadar item düşüyor 4-5 aydır oynamıyorum neler değişti oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

1 kutudan nasıl okadar item düşüyor 4-5 aydır oynamıyorum neler değişti oyunda

şans işte.. herzaman olabilecek bişey değil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.