Bildirim
Itemler çoştu 1 kutudan 5 item old rol ms
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bundan iyisi şamda kayısı. -
bana 6 drop gelmişti ama fark old rol yerine old silver ringle old bronze belt gelmişti..3 unik çıkınca şok olmuştum
para-steel-pot-old silver-old bronz-monster stone..
-
Şansın yanındaymış. -
:'( anlamıyorum..bana hep boş :) bol şans .. ama her yerde dile getirme nazar değer bak :) -
quote:
Orijinalden alıntı: the53
:'( anlamıyorum..bana hep boş :) bol şans .. ama her yerde dile getirme nazar değer bak :)
9 tane denedim boş boş boş boş boş
bir daha monster stone düşerse çöpe atıcam o derece koyuyor bu durum -
ruoja ..boşver.. ben old itemden geçtim ..expinden dolayı giriyorum..ortalama 30 yaratık çıkıyor..exp pre ile 500 K exp geliyor bir yaratıktan.. 30 x 500K =15M exp borumu .. 10 kez girsem 10 x 15M = 150 M exp :) 10 ms nerdee düşüreceksen artık :(
bi ara brahmanı bıraktım..bi ezik alıp dts falan kesiyodum mana rec lerle..ms için..ve hep eziğe düşüyodu ms ..deli oluyodum.. arada bana da düşüyodu :) ama çok az düşüyor ilerleyen zamanlarda ya .. duyduğuma göre lwl indeki yaratıktan düşme ihtimali artıyomuşş..bilmem ne derece doğru ?
bu arada hf den ban yedim 1 aylık3-5 gün içinde bitiyor ban.. sonra devam :)
-
1 kutudan nasıl okadar item düşüyor 4-5 aydır oynamıyorum neler değişti oyunda -
quote:
Orijinalden alıntı: Mcann
1 kutudan nasıl okadar item düşüyor 4-5 aydır oynamıyorum neler değişti oyunda
şans işte.. herzaman olabilecek bişey değil :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X