Şimdi Ara

İtem Ttarama ve Otomatik Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün hem item tarıyan hemde otomatik kutu topluyan bi program verilmişti linkini bulamadım ve bilgisayardan yanlışlıkla sildim bana linkini tekrar verebilir misiniz???
    NOT: Aratmadan bulamadım...

• aratsan zaten bulamazsın, çünkü bu bir hile programı.
    Bunun linkini istemen yanlış. Forum kurallarını gözden geçir...

Ayrıca programın adı "koxp" veya "kosp". Ama kullanmamanı tavsiye ediyorum, bunun yüzünden cypherde 150 kişi banlanmış.
  • Hayır programın adı kosp yada koxp değildi koat gibi bişeydi ama bu programda bi hile yok sadece otomatik toplama ve tıkladığın kişinin üstündeki itemleri gösteriyo zaten o bi işime yaramaz bana otomatik toplama özelliği lazım...Çünkü Kutuları toplarken çoook vakit kaybediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur54529 -- 23 Aralık 2005 19:19:34 >
  • kosp dur koap diye bişe yokki :P
  • kosp la koxpu biliyorum bu knight online .....tools du.... Araştırında gelin....
  • kosp
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

kosp la koxpu biliyorum bu knight online .....tools du.... Araştırında gelin....

kusura bakma, ama madem çok şey biliyorsun, sen araştır bul bu koap mıdır koat mıdır....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koxp veya kosp da adamın itemleri gözükmez
  • +1907
    quote:

Orjinalden alıntı: NightDevil

koxp veya kosp da adamın itemleri gözükmez
  • o programın adı kohack oyuna yeni başlıyanlar bilmemesi normaldir yapanın adı elsasa dı sanırım bizim ark.ın msn de wardı o eleman son patch e göre update etdiyse adam prgramını zate bize yollar bende sana ulaştırırm istersen arkadaşlar itiraz etmesin çoq da zararlı bişe deil otoloot oto seel felan war sadece
  • koat
  • güzel hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.