Şimdi Ara

İtem Seçimi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim item seçimi ilgili yaşamış olduğum bir sorun var.Hunter karakterim var.Bu karakterim ile yeni warforged itemlere sahip olmaya başladım.
    Benim bu konu hakkındaki sorum ;

SoO raidlerden düşen itemlerde soketler agility
    Warforged itemler ise değişik soketli fakat agility özelliği fazla

Warforged itemler kullandığım zaman agility yükseliyor dps düşüyor,
    SoO itemlerde ise dps yükseliyor agility düşüyor,

Agility mi terhic etmem gerekir yoksa dps mi.Pve ve raid oynamaktayım.

Yukarıda belirttiğim konuda hangi tercihi yapmam gerekir bu konuda yardım olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

• Cevap sorunun icinde zaten var mi ben mi anlayamadim?
  • SoO itemleri toplamış birisi için agility birincil stat olmamalı. Specine göre crit, mastery veya haste e odaklanman gerekir. Yani hangi item senin odaklandığına daha fazla veriyorsa o daha iyidir. Sadece agility olarak bakma olaya.
  • Cevap basit en yüksek İtem levelleri tercih etmelisin. DPS düşüyorsa reforge etmelisin
  • Şimdi bu pve'nin olayı dps ise bu konu patlar hacıt sen çok yanlış gelmişin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendeki itemlere göre değişir

4 parça SoO raid setin varmı , yani 4 parça da gelen özeelikten yararlanabiliyormusun?
    eger evetse 5.. parçayı warforge seçmen daha iyi olucaktır . mesela bende kafa , omuz , el , bacak itemleri set. gövde ise warforge( en fazla stat extrasını güzel yan statları gövdeden aldıgım için )

diğer eşyalar senin haste mastery , crit ,değerlerine ve ayrıca hit expertise cap inin ne durumda olduguna göre değişir,

eger hit exp cap 7.5 olduysa daha fazla hit ve exp veren iteme ihtiyaccın yok , bu yudan warforged yerine normal itemde tercih edebiirsin , tabiki reforge u nekadar düzgün yapabildiğine baglı .

ama eger sırf warforged diye o itemleri kullanırsan , hit veya expertise in cok fazla birikip nekadar reforged etsende 7.5 e indirememen durumu oluşur buda boşa harcanan özellik demek olur.

mrrobot diye bir site var , karakterini yüklüyorsun sana önerilerden bulunuyor en optimize olarak neleri reforge etmen gerektiğini , hangi gem leri kullanman gerektiğini falan söylüyor , hatta hangi itemlerin senin işine yaradıgınıda puan cinsinden sıralıyor .
    tabi iyi diyenler olur , kötü diyenler olur , senin kararın , bence güzel bir site addonuda var . benim işime yarıyor kullanmaktayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.