Şimdi Ara

İtem saplantıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • support isem shurelya jungle isem demir solari kasmazsam olmaz arkadaş.

edit : bide statik kasanlara noob gözüyle bakıyorum neden bilmiyorum (statik kasanlar bekleniyor:D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobodyknowme -- 19 Ağustos 2013; 0:22:15 >

• Yeter arkadas her hafta ayni konular aciliyor daha gecen gun baska biri acmisti her heroya botrk aliyorum diye
  • dogrudur hocam ama ezbere item yapanlara gıcık oluyorm gecen gün ranked macta kayle in karsına zed doranla basladı sonuc tabiki ezildi. daha da guzeli var aram gireyim dedim bir tane voli karsısı full ap gelmesine ragmen normal tank kastı bir tane büyü direnci yoktu kafayı yiyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emruysl

Yeter arkadas her hafta ayni konular aciliyor daha gecen gun baska biri acmisti her heroya botrk aliyorum diye

görmezden gel tatlım
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

dogrudur hocam ama ezbere item yapanlara gıcık oluyorm gecen gün ranked macta kayle in karsına zed doranla basladı sonuc tabiki ezildi. daha da guzeli var aram gireyim dedim bir tane voli karsısı full ap gelmesine ragmen normal tank kastı bir tane büyü direnci yoktu kafayı yiyecektim.

o konuda haklısın da benim kastığım itemler bence her şekilde lazım yani ben öyle görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Dariysem 6 qana susamış çıkmasam olmaz onların siteqlerini fullemesem olmaz çünkü başqa türlü teq atmıyor forumdaqi herkeZ yalançhı .s .s

sen DJ misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobodyknowme

quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

dogrudur hocam ama ezbere item yapanlara gıcık oluyorm gecen gün ranked macta kayle in karsına zed doranla basladı sonuc tabiki ezildi. daha da guzeli var aram gireyim dedim bir tane voli karsısı full ap gelmesine ragmen normal tank kastı bir tane büyü direnci yoktu kafayı yiyecektim.

o konuda haklısın da benim kastığım itemler bence her şekilde lazım yani ben öyle görüyorum

Alıntıları Göster

Her AP heroya bunu çıkarım

• Bi tane bot çıkmazsam olmaz qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodeiNN

quote:

Dariysem 6 qana susamış çıkmasam olmaz onların siteqlerini fullemesem olmaz çünkü başqa türlü teq atmıyor forumdaqi herkeZ yalançhı .s .s

sen DJ misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rauge

quote:

Orijinalden alıntı: kodeiNN

quote:

sen DJ misin

Alıntıları Göster
    GP'ye statik çıkıyorum noob muyum şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

/>

Her AP heroya bunu çıkarım

Buna ek olarak veya da alırım.
    Eskiden spirit visage ın hp si düşük olduğundan mr almam gerektiğinde kesinlikle ad+mr / ap+mr veren itemler alıyodum, şimdi durum değişti her karaktere spirit visage alma isteğim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 19 Ağustos 2013; 0:48:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

gp alıyosun zaten sorman hata

not : takılıyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpiRiT

Alıntıları Göster
    elixirleri oyun başında hiç almıyorum yapay geliyor bana
  • Elixir saplantim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobodyknowme

support isem shurelya jungle isem demir solari kasmazsam olmaz arkadaş.

edit : bide statik kasanlara noob gözüyle bakıyorum neden bilmiyorum (statik kasanlar bekleniyor:D)

Statiki noca kas bak yada shacoya
  • Master yi statik op
  • Ad jung a spirit golem ap mid doran sup shurelya adc bt
  • Benimki farklı biraz da alttaki item slotlarında ayakkabıyı hep başa alıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: batumi420

Benimki farklı biraz da alttaki item slotlarında ayakkabıyı hep başa alıyorum .
    lolde item sayısı az fazla alternatifi olan item yok,bütün adc ler aynı anca statik-phantom blood-botrk farklı olabiliyor
  • Genelde bot cıkmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.